antilope outdoor google ads

Digital Advertising

Onze Digital Advertising aanpak is volledig gefocust op het behalen van jouw doelstelling. Op basis van de doelstelling selecteren we de juiste kanalen, boodschap en tactiek. Met als einddoel het maximaliseren van het gewenste resultaat. 

Onze Digital Advertising Diensten

Wat is Digital Advertising?

Digital Advertising is een ander woord voor online adverteren. Met online adverteren ben je zichtbaar op online platformen. Denk hierbij aan zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Maar ook grote platformen zoals YouTube en Social Media. Een andere veel gebruikte vorm van Digital Advertising zijn display advertenties. Via display advertenties ben je zichtbaar op externe websites die zijn aangesloten bij display netwerken. Door deze grote verscheidenheid aan platformen is Digital Advertising interessant ongeacht welke doelstelling je hebt als bedrijf.

digital advertising pure digital
for you gifts display campagne

Waarom Digital Advertising?

Digital Advertising biedt diverse voordelen t.o.v. traditionele marketing kanalen zoals TV en radio. Zo is het mogelijk om veel specifieker te targeten op doelgroepen en locaties. Een ander groot voordeel is dat het effect van online adverteren veel beter meetbaar is dan traditionele kanalen. Doordat het resultaat zo goed inzichtelijk is, kan je onbeperkt opschalen bij goed lopende campagnes. Dit maakt Digital Advertising een interessant kanaal voor vrijwel alle bedrijven in Nederland en daarbuiten.

Onze Digital Advertising aanpak

Onze Digital Advertising aanpak bestaat uit de volgende stappen:

nummer 1

Doelstelling: Het bepalen van de doelstelling van de campagnes en bijkomende budgetten.

nummer 2

Selectie kanalen: Op basis van de doelstelling van de klant kijken we naar welke kanalen het meest geschikt zijn om in te zetten.

nummer 3

Opzet campagnes: Het opzetten van de campagnes.

nummer 4

Structurele optimalisatie: Structurele optimalisatie om de doelstellingen te behalen en het resultaat continue te verbeteren.

Naast het realiseren van kwalitatief verkeer naar je website wordt onze Digital Advertising aanpak standaard aangevuld met advies over landingspagina’s. Zo sturen we niet alleen kwalitatief verkeer naar je website, maar zorgen we er ook voor dat dit verkeer gaat converteren.

Digital Advertising Specialist

Onze digital advertising specialisten hebben jarenlange ervaring in online adverteren. Wij weten hoe we de perfecte set-up doen en hoe we campagnes maximaal kunnen opschalen. Dit maakt PureDigital het bureau voor digital advertising dat jouw bedrijf verder helpt groeien. Direct onze toegevoegde waarde ervaren? Neem dan contact met ons op!

Puredigital logo

Vragen over Digital Advertising?

Meer te weten komen over Digital Advertising? Download onze whitepaper of neem contact met ons op!

Digital Advertising Klanten

Antilopeoutdoor logo
Stuntbed logo
Frites atelier logo
Onlinekunstgrasshop logo
de koffie sensatie
OrderChamp
bedrijfsverlichting logo
onlinemonkeys logo

Klant Cases

Wellicht Ook Interessant

Gerelateerde Artikelen

Dynamische Remarketing: haal meer uit bestaande website bezoekers

Dynamische Remarketing: haal meer uit bestaande website bezoekers

Dynamische remarketing: haal meer uit bestaande website bezoekers Dynamische remarketing is de holy grail voor e-commerce partijen die meer uit…
De meerwaarde van Enhanced Conversions

De meerwaarde van Enhanced Conversions

De meerwaarde van Enhanced Conversions De levensduur van 3rd party cookies komt steeds meer onder druk te staan. Zo heeft…
Marktonderzoek: Online Aankopen

Marktonderzoek: Online Aankopen

De ontwikkelingen van de online markt De afgelopen jaren hebben we een enorme verschuiving gezien in de manier waarop consumenten…

De Meerwaarde Van Offline Conversion Import

De meerwaarde van offline conversion import Offline conversion import is de manier om te sturen op de kwaliteit van aanvragen…