snapchat advertising platform

Snapchat Adverteren

Snapchat adverteren is interessant voor bedrijven met een jonge doelgroep. Het platform biedt diverse creatieve opties om de doelgroep te bereiken. Of je nu bekendheid, verkeer of conversies wilt realiseren, het is allemaal mogelijk met adverteren op Snapchat. Op basis van jouw doelstelling zorgen wij voor de juiste aanpak en het beste resultaat.

Wat Is Snapchat Adverteren?

Met ruim 6 miljoen gebruikers in Nederland is Snapchat een van de grootste social media platformen. De leeftijdscategorie 18-24 is binnen Snapchat de grootste categorie, waarmee het platform zeer interessant is als je een jonge doelgroep wilt bereiken. Het behalen van organische zichtbaarheid op Snapchat is echt een uitdaging. Als je impact wilt maken ontkom je er niet aan om te gaan adverteren op Snapchat. Of je wilt werken aan naamsbekendheid, merk associates, website verkeer of omzet, Snapchat adverteren heeft voor elke doelstelling een interessante campagnevorm. De consultants van PureDigital adviseren en ondersteunen bij de meest complexe Snapchat adverteren campagnes.
snapchat logo
snapchat advertentie

Waarom Adverteren Op Snapchat?

Doordat Snapchat nog niet ontdekt is door de meeste adverteerders, is de CPM aanzienlijk goedkoper dan bij Facebook adverteren of Instagram adverteren. Daarnaast zien we een verschuiving in doelgroepen die social media platformen gebruiken. Veel jonge gebruikers zitten niet meer op Facebook of Instagram maar op Snapchat. Met videos op Snapchat kan je veel beter je verhaal overbrengen als bedrijf dan bijvoorbeeld een afbeelding advertentie op Facebook of Instagram. De combinatie van een jonge doelgroep en een lage CPM maak Snapchat adverteren interessant voor vrijwel alle bedrijven in Nederland en daarbuiten.

Onze Snapchat Adverteren Aanpak

Onze Snapchat adverteren aanpak bestaat uit de volgende stappen:

nummer 1

Bepalen doelstelling: Het bepalen van de doelstelling en de juiste campagnevorm(en).

nummer 2

Meetbaarheid website: Het doormeten van de belangrijkste conversiepunten op de website.

nummer 3

Doelgroepstrategie: Het selecteren van de juiste doelgroepen voor maximale relevantie.

nummer 4

Campagne opzet: Het opzetten van de campagnes waarbij we met een top-down of bottom-up campagne structuur werken afhankelijk van de doelstelling van de klant.

nummer 5

Optimalisatie: Het optimaliseren van campagnes.

nummer 6

Evaluatie: Het evalueren van de resultaten, waarbij we bijsturen op basis van de doelstelling.

Naast het realiseren van kwalitatief verkeer naar je website wordt onze Snapchat adverteren aanpak standaard aangevuld met advies over landingspagina’s. Zo sturen we niet alleen kwalitatief verkeer naar je website, maar zorgen we er ook voor dat dit verkeer gaat converteren.

Snapchat Adverteren Uitbesteden

Het voordeel van Snapchat Adverteren is dat je het vrij eenvoudig kan uitbesteden aan PureDigital. We kunnen vrijwel alles uit handen nemen, van het selecteren van een doelgroep tot het maken van beeldmateriaal (via onze partners). Uiteraard betrekken we, waar gewenst, de klant bij het hele proces om gezamenlijk het maximale resultaat te behalen. Benieuwd naar de voordelen van onze Snapchat Adverteren aanpak? Download onze whitepaper of neem contact op!
Puredigital logo

Vragen Over Snapchat Adverteren?

Meer te weten komen over Snapchat adverteren? Download onze whitepaper of neem contact met ons op!

Snapchat Adverteren Klanten

de tandenbleker nederland
PDA group

Wellicht Ook Interessant