Digitale Strategie Training

Ben jij een marketing manager die verantwoordelijk is voor de digitale strategie van een bedrijf? En wil je begeleiding bij het opzetten van de digitale strategie? Dan is de digitale strategie training wat je zoekt. We starten met een introductiemeeting om vervolgens gedurende 2 sessies te helpen met de digitale strategie. Met als doel sturing en advies geven tijdens het opstellen van de digitale strategie.

Dit trainingspakket omvat:

  • Een voorafgaand telefonisch kennismakingsgesprek om de training af te stemmen op jouw behoeften
  • Een certificaat van voltooiing na de training
  • Een 30 minuten durende consultancy call na de training om eventuele vragen te beantwoorden
Trainingsruimte Online Marketing
digital advertising pure digital

Een Digitale Strategie Training Bij PureDigital

Bij PureDigital bieden we digitale strategie trainingen voor elke doelgroep. Of je nu werkt bij een kleinschalig bedrijf, een goed doel, start-up of corporate bedrijf. Gedurende de digitale strategie trainingen zullen we diverse brainstorms en marketing modellen toepassen om zo theorie en praktijk te combineren. Dit kunnen 1-op-1 sessies zijn of juist sessies met meerdere personen van een organisatie. Deze sessies kunnen bij ons op kantoor in Leiden of op locatie in heel Europa.

Waarom Een Digitale Strategie Training Bij PureDigital

Een digitale strategie vormt de basis voor online succes. Zonder een goed doordachte strategie is er geen focus en is het onmogelijk om gestructureerd diverse online marketing kanalen in te zetten. Met onze jarenlange ervaring in digitale strategie en trainingen zijn wij de specialist in digitale strategie trainingen.

Google analytics 4

Digitale Strategie Trainingen

nummer 1

Digitale strategie sessie 1

In de eerste digitale strategie sessie bepalen we de basis principes van een strategie. We beginnen met het vaststellen van je waardepropositie, positioning en doelgroepen. Vervolgens bepalen we de belangrijkste online KPI’s voor marketing. Om vervolgens te bepalen hoe deze KPI’s de komende jaren moeten groeien om bij te dragen aan overall marketing doelstellingen. Tenslotte doen we een nulmeting om te bepalen wat er nu al gebeurt qua online marketing en wat de bijdragen van de diverse kanalen is op de belangrijkste KPI’s.

nummer 2

Digitale strategie sessie 2

In de vervolgsessie gaan we de strategie omzetten in een tactisch plan. Hierbij brainstormen we gezamenlijk naar verbeteringen binnen de diverse kanalen. Alsmede de kansen voor nieuwe kanalen. Met als einddoel voldoende input om de digitale strategie vast te stellen en te documenteren. Om zo op een gestructureerde manier te groeien via online kanalen.

nummer 3

Digitale strategie sessie op maat

Binnen onze digitale strategie sessies is er ruimte voor enige flexibiliteit qua inhoud. Mocht je zeer specifieke wensen hebben, of een training die aansluit bij de behoeften van meerdere collega’s, dan bieden we een training die we volledig op maat gaan maken. Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we de behoefte in kaart en doen we een voorstel voor een digitale strategie sessie op maat.

Vragen Over Een Digitale Strategie Training?

Download onze whitepaper of neem contact met ons op!

Wellicht Ook Interessant