Zoekmachine optimalisatie verzekeringvoorbedrijven

Expert Review

Aan de hand van een expert review vormen we hypotheses voor het verbeteren van je website. Dit is, waar mogelijk, gebaseerd op onderzoek en onze conversie optimalisatie ervaring binnen diverse branches. De oplevering komt in de vorm van een presentatie met concrete aanbevelingen om de website te verbeteren.

Wat Is Een Expert Review?

Een expert review bestaat uit een grondige review van belangrijke pagina’s en elementen op je website. Hierbij kijken we naar diverse onderzoeksbronnen zoals Google Analytics, Microsoft Clarity, Hotjar of interne bronnen. Dit vullen we aan met de ervaring die we de laatste jaren hebben opgebouwd bij onze klanten. Vanuit diverse branches zoals e-commerce, B2B, travel en goede doelen hebben we tientallen A/B testen gedraaid en weten we wat wel en niet werkt. De expert review zal concrete aanbevelingen opleveren om jouw website te verbeteren.

Google analytics 4
A/B test - Control en Variant

Waarom Een Expert Review?

Een expert review wordt vaak gedaan bij de start van een conversie optimalisatie traject. De hypotheses worden vervolgens toegevoegd aan de backlog om na het bepalen van de prioriteit opgepakt te worden in de test roadmap. Daarnaast komt het voor dat een expert review wordt gedaan om, op een onderbouwde manier, direct een website te verbeteren zonder te A/B testen. Dit zien we regelmatig voorkomen bij onze B2B klanten die te weinig data hebben om goed te A/B testen. In beide gevallen zal een expert review direct of indirect bijdragen in het verbeteren van de website.

Onze Expert Review

Onze expert review aanpak bestaat uit de volgende stappen:

nummer 1

Onderzoek: Het doen van onderzoek om te komen tot optimalisatie ideeën.

nummer 2

Uitwerken hypotheses: Het uitwerken van de optimalisatie ideeën naar concrete hypotheses.

nummer 3

Presentatie bevindingen: Het opleveren van de expert review in de vorm van een slides document en presentatie.

nummer 4

Bepalen vervolgstappen: Het bepalen of en zo ja hoe de hypotheses getest gaan worden.

Een expert review kan worden uitgevoerd als een losse opdracht, maar ook als onderdeel van onze conversie optimalisatie dienstverlening. Door het te combineren met onze conversie optimalisatie dienstverlening is het mogelijk om adviezen te valideren via A/B testen.

Expert Review Uitbesteden

Vanuit PureDigital hebben we veel ervaring met conversie optimalisatie binnen diverse branches. Deze expertise nemen we mee in de expert review, waardoor je concrete en onderbouwde verbeterpunten krijgt voor je website. Benieuwd naar de voordelen van onze conversie optimalisatie aanpak? Download onze whitepaper of neem contact op!

Puredigital logo

Vragen Over Conversie Optimalisatie?

Meer te weten komen over Conversie Optimalisatie? Download dan onze whitepaper of neem contact met ons op!

Conversion Optimalisatie Klanten

Wellicht Ook Interessant ​