Google Tag Manager Basis Training - €595

In de Google Tag Manager basis training leer je alle basis principes van Google Tag Manager. Met als doel dat je zelfstandig je weg weet te vinden in Google Tag Manager en dit juist kan inrichten.

Dit trainingspakket omvat:

  • Een voorafgaand telefonisch kennismakingsgesprek om de training af te stemmen op jouw behoeften
  • Een certificaat van voltooiing na de training
  • Een 30 minuten durende consultancy call na de training om eventuele vragen te beantwoorden

Trainingsinhoud & Doelen

Waar gaat de training over?

Tijdens de training gaan we alle basis principes van Google Tag Manager af. Zo bespreken we het verschil tussen tag, triggers en variabele.

Wat kan je na de training?

Na de training begrijp je hoe Google Tag Manager werkt. Ben je in staat om zelfstandig een container in te richten en zal je bepaalde events juist kunnen doormeten.

Voor wie is de training geschikt?

De training is zeer geschikt voor marketeers en ondernemers die weinig ervaring hebben met Google Tag Manager. Maar wel de ambitie hebben om zelfstandig Google Tag Manager in te richten.

google tag manager logo

Planning Trainingsdag

nummer 1

Aankomst trainingslocatie in Leiden

De training zal plaatsvinden op ons kantoor in Leiden, er kan gratis geparkeerd worden op ons parkeerdek en het is slechts 5 minuten lopen vanaf Leiden Centraal station. De koffie en thee staan bij aankomst voor je klaar, het enige wat je hoeft mee te nemen is een goed functionerende laptop en volledige toegang tot een website.

nummer 2

Deel 1 – Google Tag Manager Implementatie

Het eerste deel van de training gaat over hoe Google Tag Manager implementatie. Hiermee kunnen wij na de lunch aan de slag om het juist in te richten na de theorie.

nummer 3

De lunch

Halverwege de trainingsdag zullen we een lunch verzorgen. We zorgen voor verse drankjes en de lekkerste broodjes van Leiden. 

nummer 4

Deel 2 – Google Tag Manager theorie: Van trigger tot tags alles om de basis container in te stellen.

In het tweede gedeelte van de training behandelen we de elementen binnen Google Tag Manager. Zo krijg je uitleg in de soorten tags, triggers en variabele. Na de theorie gaan wij aan de slag om de basis van jullie containers juist in te stellen.

Trainingsruimte

Ons kantoor heeft diverse trainingsruimtes. De Google Tag Manager training zal altijd in een kleine groep plaatsvinden van maximaal 6 deelnemers. Bij een training op maat beschikken we ook over ruimtes tot maximaal 40 personen. Liever een training op locatie? Dat kan uiteraard ook!

Richard Hage

Over de trainer

De Google Tag Manager basis training wordt gegeven door Richard Hage. Hij is de data lead van PureDigital en heeft een achtergrond in de IT en het onderwijs. Richard is dagelijks druk bezig met implementaties en optimalisaties van Google Tag Manager. Nieuwe innovaties binnen Google Tag Manager zoals Consent V2 tags? Richard weet het als eerst en test het direct bij diverse klanten. Dit maakt Richard de best mogelijke trainer voor de Google Tag Manager basis training.

Inschrijven voor de Google Tag Manager basis training (€595)

De Google Tag Manager basis training valt te volgen voor €595 per persoon excl. BTW. Betaling zal achteraf plaatsvinden per factuur. Meld je aan via het formulier en we nemen contact met je op om de training door te spreken!

Trainings Data

8 augustus 2024 – 9:00 – 15:00

Vragen Over Online Marketing Trainingen?

Meer te weten komen over online marketing trainingen? Vraag een training aan of neem contact met ons op!