video advertentie almere

Video Adverteren

Binnen onze video adverteren aanpak focussen we ons op de doelgroep te bereiken met de juiste boodschap, op het juiste moment en op het juiste platform. Met als resultaat het behalen van jouw bekendheid, verkeer of conversie doelstelling.

Wat Is Video Adverteren?

Video adverteren gaat over het adverteren met video advertenties, op platformen zoals YouTube en Vimeo. YouTube is verreweg het grootste platform en biedt de meest uiteenlopende targeting mogelijkheden. Afhankelijk van de doelstelling van de campagnes, zal de lengte en de vorm van de video advertenties verschillend zijn. Zo worden bumper ads en non-skippable in-stream ads veel gebruikt binnen bekendheid campagnes. Terwijl skippable in-stream ads veel gebruikt worden binnen conversie campagnes.

youtube & vimeo
Arnhem video adverteren campagne

Waarom Video Adverteren?

Een video advertentie is veel effectiever in het vertellen van een verhaal dan display advertenties of tekst. Daarnaast heeft op YouTube circa 96% van alle gebruikers hun geluid standaard aan staan. Deze combinatie zorgt ervoor dat video advertenties veel aandacht trekken en het mogelijk is om zowel visueel als met audio een boodschap of associaties overgebracht kunnen worden. Vooral voor bekendheid en verkeers doelstellingen is video adverteren een zeer geschikt kanaal. Er zijn echter ook diverse voorbeelden van conversie campagnes die goed hebben gepresteerd via video advertenties. Welke doelstelling je ook hebt, de consultants van PureDigital kunnen je helpen met video adverteren.

Onze Video Adverteren Aanpak

Onze display adverteren aanpak bestaat uit de volgende stappen:

nummer 1

Bepaling doelstelling: Het bepalen van de doelstelling en de juiste campagnevorm(en).

nummer 2

Meetbaarheid website: Het doormeten van de belangrijkste conversiepunten op de website. 

nummer 3

Doelgroep strategie: Het selecteren van de juiste doelgroepen voor maximale relevantie.

nummer 4

Campagne opzet: Het opzetten van de campagnes waarbij we met een top-down of bottom-up campagne structuur werken afhankelijk van de doelstelling van de klant.

nummer 5
Optimalisatie: Het optimaliseren van campagnes,
nummer 6

Evaluatie: Het evalueren van de resultaten, waarbij we bijsturen op basis van de doelstelling.

Naast het realiseren van kwalitatief verkeer naar je website wordt onze video adverteren aanpak standaard aangevuld met advies over landingspagina’s. Zo sturen we niet alleen kwalitatief verkeer naar je website, maar zorgen we er ook voor dat dit verkeer gaat converteren.

Video Adverteren Uitbesteden

Het voordeel van video Adverteren is dat je het vrij eenvoudig kan uitbesteden aan PureDigital. We kunnen vrijwel alles uit handen nemen, van het selecteren van een doelgroep tot het maken van videos (via onze partners). Uiteraard betrekken we, waar gewenst, de klant bij het hele proces om gezamenlijk het maximale resultaat te behalen. Benieuwd naar de voordelen van onze video adverteren aanpak? Download onze whitepaper of neem contact op!

Puredigital logo

Vragen Over Video Adverteren?

Meer te weten komen over video adverteren? Download onze whitepaper of neem contact met ons op!

Video Adverteren Klanten

Antilopeoutdoor logo
Stuntbed logo
Oils&Nuts Logo
Onlinekunstgrasshop logo
de koffie sensatie
bedrijfsverlichting logo
redstone logo
onlinemonkeys logo

Wellicht Ook Interessant