Google Analytics Training

Lukt het niet om Google Analytics te implementeren? Of vind jij het begrijpen van data lastig? Dan is onze training wat je nodig hebt. Vooraf stemmen we af wat jouw leerdoelen zijn en op basis daarvan kijken we welke training hier het beste op aansluit. Met als doel dat je na de Google Analytics training zowel de implementatie als functionaliteiten voldoende onder de knie hebt.

Trainingsruimte Online Marketing
Google analytics 4

Een Google Analytics Training bij PureDigital

Bij PureDigital bieden we Google Analytics trainingen voor elke doelgroep. Of je nu net start met het gebruik van Google Analytics en je loopt tegen implementatie vragen aan. Of wanneer je al bekend bent met Google Analytics maar toch meer wilt weten over de nieuwe ontwikkelingen. Neem bijvoorbeeld Google Analytics 4 wat de vervanger gaat worden voor Google Analytics Universal. Daarnaast bieden we zowel 1-op-1 trainingen als groepstrainingen aan, dit kan op locatie in heel Europa maar ook op ons eigen kantoor in Leiden (maximaal 40 personen). Al onze Google Analytics trainingen bestaan uit een combinatie van theorie en praktijk opdrachten. Dit is de manier om niet alleen kennis over te dragen maar ook om dit direct toe te passen.

Waarom een Google Analytics Training bij PureDigital

Google Analytics is de basis van jouw marketing strategie. Zonder bevindingen/conclusies uit data te kunnen halen wordt het lastig om te kijken welk kanaal belangrijk voor jouw website is. Of wanneer je juist wilt kijken waar nieuwe kansen liggen. De nieuwe versie van Google Analytics (Google Analytics 4) zorgt voor veel vragen en onduidelijkheden, waardoor kennisdeling erg belangrijk kan zijn. Met onze jarenlange ervaring in web analyse en trainingen zijn wij de specialist in Google Analytics 4 trainingen.

google analytics logo

Google Analytics Trainingen

nummer 1

Google Analytics Basic Training – €595

In de Google Analytics basic training behandelen we de basisprincipes van Google Analytics 4. We leggen je uit wat het is, wat er mogelijk is, hoe je moet implementeren en het juist kan inrichten voor jouw doelstellingen. Met als doel dat je zelfstandig een Google Analytics account kan opzetten en gebruiken. De training zal zowel theorie als praktijkopdrachten bevatten. Hiermee is het ideaal voor iemand die net begonnen is met Google Analytics of binnenkort wilt starten. De training zal 4 tot 6 uur duren, dit hangt af van de specifieke leerdoelen.

nummer 2

Google Analytics Advanced Training

In de Google Analytics advanced training behandelen we geavanceerde functionaliteiten van Google Analytics. Denk hierbij aan een best practice voor enhanced ecommerce, het doormeten van formulieren, en het effectief gebruiken van funnel analyses. Met als doel dat jij als ervaren Google Analytics specialist (nog) meer uit jouw website en kanalen kan halen. De training zal 4 tot 6 uur duren, dit hangt af van de specifieke leerdoelen.

nummer 3

Google Analytics Training Op Maat

Binnen onze basic en advanced training is er ruimte voor enige flexibiliteit qua inhoud. Mocht je zeer specifieke wensen hebben, of een training die aansluit bij de behoeften van meerdere collega’s, dan bieden we een training die we volledig op maat gaan maken. Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we de behoefte in kaart en doen we een voorstel voor een Google Analytics training op maat.

Vragen Over Een Google Analytics training?

Download onze whitepaper of neem contact met ons op!

Wellicht Ook Interessant