Display campagne voorbeeld

Display Adverteren

Display advertenties kunnen worden ingezet binnen elke fase van de klantreis. Of je nu bekendheid, verkeer of conversie wilt realiseren, met display adverteren is het allemaal mogelijk. Op basis van jouw doelstelling zorgen wij voor de juiste platformen, boodschap en tactiek.

Wat Is Display Adverteren?

Display adverteren gaat over de betaalde display advertenties die je op veel websites ziet terugkomen. Vanuit PureDigital draaien we display campagnes vooral via Google Ads. We hebben echter ook ervaring met directe inkoop bij diverse platformen in Nederland en daarbuiten. Op welke manier we ook adverteren met display advertenties, we zorgen er altijd voor dat je op kwalitatieve websites staat en de frequentie niet te hoog wordt.
Display ad op youtube
google ads logo

Waarom Display Adverteren?

Display advertenties zijn ideaal om onder de aandacht te komen bij je doelgroep. Door het grote display netwerk van Google Ads kan je vrijwel iedereen in Nederland en daarbuiten bereiken. Daarnaast zijn display adverteren campagnes inzetbaar voor elke doelstelling van bekendheid tot conversie. Afhankelijk van de doelstelling zal de tacktiek en strategie verschillend zijn. Wil je conversies realiseren via display advertenties? Dan zullen we vooral inzetten op warmere doelgroepen zoals remarketing of klantlijsten. Bij een bekendheid doelstelling ligt de focus meer op demografische doelgroepen. Ongeacht je doelstelling kunnen de display adverteren specialisten van PureDigital je helpen.

Onze display Adverteren Aanpak

Onze display adverteren aanpak bestaat uit de volgende stappen:

nummer 1

Doelstelling: Het bepalen van de doelstelling en KPI’s.

nummer 2

Doelgroep strategie: Het selecteren van de juiste doelgroepen voor maximale relevantie.

nummer 3
Opzet campagnes: Het opzetten van de campagnes waarbij we de campagnevorm afstemmen op de doelstelling en KPI’s.
nummer 4

Structurele optimalisatie: Het optimaliseren van campagnes.

nummer 5
Evaluatie: Het evalueren van de resultaten, waarbij we bijsturen op basis van de doelstelling.

Naast het realiseren van kwalitatief verkeer naar je website wordt onze display adverteren aanpak standaard aangevuld met advies over landingspagina’s. Zo sturen we niet alleen kwalitatief verkeer naar je website, maar zorgen we er ook voor dat dit verkeer gaat converteren.

Display Adverteren Uitbesteden

Het voordeel van display adverteren is dat je het vrij eenvoudig kan uitbesteden aan PureDigital. We kunnen vrijwel alles uit handen nemen, van het selecteren van een doelgroep tot het maken van beeldmateriaal. Uiteraard betrekken we, waar gewenst, de klant bij het hele proces om gezamenlijk het maximale resultaat te behalen. Benieuwd naar de voordelen van onze display adverteren aanpak? Download onze whitepaper of neem contact op!

Puredigital logo

Vragen Over Display Adverteren?

Meer te weten komen over display adverteren? Download onze whitepaper of neem contact met ons op!

Display Adverteren Klanten

Antilopeoutdoor logo
Stuntbed logo
Verzekeringvooruwbedrijf.nl logo
Onlinekunstgrasshop logo
de koffie sensatie
classico logo
redstone logo
onlinemonkeys logo

Wellicht Ook Interessant