SEO Training

Nieuw in de SEO wereld en wil je hier mee starten? Wil jij je verder verdiepen in specialistische vaardigheden van SEO zoals structured data? Dan is onze SEO training wat je nodig hebt. We zullen vooraf afstemmen wat jouw leerdoelen zijn, om vervolgens advies te geven over welke training het beste bij jou past. Na de training(en) zul je zien dat je een hele ervaring rijker bent en jouw leerdoelen behaald zullen zijn.

Trainingsruimte Online Marketing

SEO Trainingen

nummer 1

SEO Basic Training – €595

Tijdens deze SEO basis training wordt er ingezoomd op de wat, waarom en hoe. Zodat de deelnemers in ieder geval de basis en het belang van SEO onder de knie hebben. De sessie zal ongeveer 4 tot 6 uur in beslag nemen.

nummer 2

SEO Advanced Training – €595

We bieden diverse SEO advanced trainingen aan, waaronder een advanced training over structured data. Met als doel een SEO marketeer te worden met specialistische kennis. Deze sessie zal ongeveer 4 tot 6 uur in beslag nemen + een eindopdracht.

nummer 3

SEO Training Op Maat

Mocht je meerdere of juist één specifieke vraagstuk hebben, dan zullen we een SEO training op maat maken. Hiervoor zullen we eerst een gedetailleerde briefing afnemen om een duidelijke doelstelling vast te stellen. Daarna zullen we de trainingssessie behandelen om de doelstelling te behalen met als verificatie een passende eindopdracht.

Zoekmachine optimalisatie verzekeringvoorbedrijven

Een SEO Training Bij PureDigital

Bij PureDigital geven we SEO trainingen voor ieder niveau. Zo helpen we studenten tijdens hun opleiding door de basiskennis over te dragen tijdens een college. Maar geven we ook training aan SEO specialisten om hun verder te helpen bij hun ontwikkeling. Kortom voor iedereen hebben we een passend training voorstel om het SEO vakgebied verder onder de knie te krijgen. Door onze kennis met passie en enthousiasme over te dragen is de adoptie bij onze cursisten optimaal en zal de theorie effectiever toegepast kunnen worden in de praktijk.

Waarom SEO Training bij PureDigital

Het marketingkanaal SEO is het fundament van een online marketingstrategie. In onze ogen is het daarom belangrijk om de basisprincipes van het vak onder de knie te hebben. Om zo zelf aan de slag te kunnen met SEO of een bureau beter te kunnen aansturen. Met onze SEO trainingen helpen we jou om meer uit dit kanaal te kunnen halen.

SEO training structured data

Vragen Over Een SEO training?

Download onze whitepaper of neem contact met ons op!

Wellicht Ook Interessant