antilope outdoor google ads

Zoekmachine Adverteren

Binnen onze zoekmachine adverteren aanpak focussen we ons op de input die we geven aan de machine learning van Google Ads en Bing Ads. Met als resultaat rendabele campagnes en maximale impact voor onze klanten.

Onze Zoekmachine Adverteren Diensten

Wat Is zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren gaat over de betaalde vermeldingen binnen zoekmachines. Dit zijn de vermeldingen die het meest prominent zijn, waardoor er heel veel op geklikt wordt. Wereldwijd is Google de grootste zoekmachine. Maar adverteren in kleinere zoekmachines zoals Bing, Yahoo, DuckDuckGo en Ecosia is ook interessant aangezien de concurrentie hier lager is en het een andere doelgroep aanspreekt dan Google. Zoekmachine adverteren kan ingezet worden vanaf hele lage dagbudgetten. Dit maakt het interessant voor vrijwel elk bedrijf in Nederland en daarbuiten.

Performance max campagne stuntbed
injectablesbooking advertentie

Waarom zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren is een performance kanaal. Dit houdt in dat het goed meetbaar is wat elke geïnvesteerde euro oplevert en dat je hier ook goed op kan sturen. Dit maakt zoekmachine adverteren een zeer interessant kanaal om leads en omzet binnen te halen. Onze aanpak is volledig gefocust op het rendabel inzetten van zoekmachine adverteren. Op het moment dat we rendabel adverteren kunnen we de campagnes verder opschalen om zoveel mogelijk omzet of leads te behalen.

Onze zoekmachine adverteren aanpak

Onze zoekmachine adverteren aanpak bestaat uit de volgende stappen:

nummer 1

Doelstelling: Het bepalen van de doelstelling van de campagnes en bijkomende budgetten.

nummer 2

Zoekwoorden onderzoek: Op basis van een zoekwoordenonderzoek bepalen we de focus zoekwoorden en structuur van de campagnes.

nummer 3

Opzet campagnes: Het opzetten van de campagnes, waarbij we zelf de advertenties schrijven.

nummer 4

Structurele optimalisatie: Structurele optimalisatie om de doelstellingen te behalen en het resultaat continue te verbeteren.

Naast het realiseren van kwalitatief verkeer naar je website wordt onze zoekmachine adverteren aanpak standaard aangevuld met advies over landingspagina’s. Zo sturen we niet alleen kwalitatief verkeer naar je website, maar zorgen we er ook voor dat dit verkeer gaat converteren.

Zoekmachine Adverteren Specialist

Onze zoekmachine adverteren specialisten hebben jarenlange ervaring in complexe zoekmachine adverteren campagnes. Wij weten hoe we de perfecte set-up doen en hoe we campagnes maximaal kunnen opschalen. Dit maakt PureDigital het zoekmachine adverteren bureau dat jouw bedrijf verder helpt groeien. Direct onze toegevoegde waarde ervaren? Vraag dan vrijblijvend een zoekmachine adverteren scan aan!

Puredigital logo

Vragen over zoekmachine adverteren?

Meer te weten komen over zoekmachine adverteren? Download onze whitepaper of neem contact met ons op!

Zoekmachine adverteren klanten

Frites atelier logo
Stuntbed logo
Verzekeringvooruwbedrijf.nl logo
Onlinekunstgrasshop logo
Foryougifts logo
Antilopeoutdoor logo
redstone logo
Oils & Nuts logo

Wellicht Ook Interessant