085 060 05 54 info@puredigital.nl

Zoekmachine optimalisatie

Wat is Zoekmachine optimalisatie (SEO)?

SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, gaat over het optimaliseren van de vindbaarheid binnen zoekmachines. Waarbij het gaat om de gratis vermeldingen binnen zoekmachines zoals Google en Bing. Een goede SEO optimalisatie levert hogere posities op binnen Google, waardoor er meer verkeer naar je website gaat en dit uiteindelijk meer omzet oplevert. PureDigital helpt bedrijven in het gehele SEO traject van het verbeteren van de autoriteit, content tot de techniek van een website.

“Good, better, best, never get to rest, until good is better and better is best. Wat  mij betreft is dit wel van toepassing op de heren van PureDigital.” – Evert Vink, Eigenaar Antilope Outdoor

SEO

Technisch SEO

Content Optimaliseren

User Experience

Autoriteit

CTR Curve

Waarom SEO?

SEO is een online marketing kanaal dat vaak onderschat wordt. Na het bouwen van een website wordt verwacht dat SEO automatisch gaat. Vaak liggen er veel meer kansen open voor de betreffende website op het gebied van content, techniek en autoriteit. 

Belangrijk is om deze kansen te benutten en het kanaal te gebruiken als fundament van het online marketing plan.

Verder heeft SEO buiten organisch verkeer ook raakvlakken met andere diensten zoals zoekmachine adverteren, conversie optimalisatie.

Probeer daarom altijd om SEO op de meest effectieve manier in te zetten en verder te kijken dan de basis. Dit kan iedere website verder helpen op het gebied van online marketing.

CTR Curve

SEO Aanpak

De SEO specialisten van PureDigital hebben jarenlange ervaring in complexe SEO trajecten. We hebben een bewezen en succesvolle SEO aanpak, waarmee we meerdere bedrijven hebben laten groeien. Ook een succesvolle SEO aanpak? Neem dan gerust contact op met een van onze SEO specialisten!

De SEO aanpak van PureDigital bestaat uit de volgende stappen:

  • Initialisatie: het analyseren van de website en de potentie in de markt.
  • Inventariseren: het prioriteren van SEO optimalisaties en het maken van een roadmap.
  • Implementeren: het doorvoeren van SEO optimalisaties.
  • Evalueren: het evalueren van het resultaat.

Aangezien de concurrentie niet stil staat, is het continue optimaliseren van je website zeer belangrijk. PureDigital helpt bij een strategische en continue SEO optimalisatie om uiteindelijk hogere posities in Google te behalen.

SEO aanpak
Puredigital Logo

SEO Bureau

SEO kan zeer lucratief zijn met vaste hoge posities binnen Google die voor een continue stroom aan bezoekers en omzet zorgen. Het is echter wel belangrijk dat je weet wat er geoptimaliseerd moet worden en dat hier structureel aan gewerkt wordt. Ondernemers hebben hier vaak geen tijd voor of kennis van, waardoor het uitbesteden van SEO voor de hand ligt. Het uitbesteden van het SEO traject kan volledig of gedeeltelijk bij PureDigital.

Puredigital Logo

SEO Cases

OOK GROEIEN VIA ONLINE MARKETING?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

SEO Blog Artikelen

Google Lighthouse

Ben je klaar voor technisch SEO, Google Lighthouse een SEO tool om o.a. de laadsnelheid van jou website te optimaliseren. Lees hoe Lighthouse jou kan helpen.

Google SiteKit, de nieuwe performance tool van Google

Google Site Kit, Google's nieuwe performance tool voor WordpressIedereen die in bezit is van een website is tegenwoordig wel bekend met Google performance tools zoals Google Analytics en Google...

Google Search Console, de ideale performance tool voor SEO

Google Search Console is een gratis SEO tool welke aangeboden wordt door Google zelf. Lees hier wat de tool voor jouw website kan betekenen.

PureDigitalLogoWhite

PureDigital

085 060 05 54
info@puredigital.nl

Schipholweg 103
2316 XC Leiden

Rijnzichtweg 125
2342 AZ Oegstgeest

Chopinsingel 46
2402 EL Alphen a/d Rijn