Tagmanager PureDigital

Server-side Tagging

Server-side tagging zorgt ervoor dat je meer kan meten en meer controle hebt over je eigen data. Dit maakt server-side tagging onmisbaar voor bedrijven die aan online marketing doen. De consultants van PureDigital hebben jarenlange ervaring in server-side tagging en adviseren en ondersteunen bij de meest complexe server-side tagging implementaties.

Over Server-Side Tagging

Er zitten diverse voordelen aan server-side tagging. Je kan unieke bezoekers langer herkennen in Google Analytics 4, je kan meer meten doordat adblockers en browsers geen effect meer hebben en je hebt meer controle over welke data je deelt met derden. Voor partijen die serieus met online marketing bezig zijn, is server-side tagging daardoor onmisbaar. Het zorgt ervoor dat je data veel accurater en betrouwbaarder is, waardoor je betere keuzes kan maken over de diverse online marketingkanalen. De consultants van PureDigital gaan graag het gesprek met je aan over de diverse voordelen van server-side tracking en hoe dit jouw organisatie verder kan helpen.

Tagmanager PureDigital

Server-side Tagging Aanpak

Onze server-side tracking aanpak bestaat uit de volgende stappen:

nummer 1

Bepalen structuur server-side tracking: bepalen welke servers we inzetten en of we voor een volledige server-side tracking implementatie gaan of voor een hybride vorm.

nummer 2

Tag manager omzetten: het omzetten van de Tag Manager container naar een server-side variant.

nummer 3

Advertentie tags: het omzetten van de advertentie tags om bijvoorbeeld gebruik te maken van de Facebook Ads conversion API.

nummer 4

Testen & livegang: het goed doortesten van de nieuwe setup om het vervolgens live te zetten.

Onze aanpak heeft zich bewezen bij meerdere klanten, in diverse branches. Zowel uitvoerend als strategisch helpen wij organisaties om meer uit hun data te halen.

Server-side tracking uitbesteden

De implementatie van server-side tracking is technisch uitdagend. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring bij de meest complexe server-side tracking implementaties. Dit maakt het mogelijk om de server-side tracking implementatie eenvoud uit te besteden aan PureDigital. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten!

Puredigital logo

Vragen Over Server-side Tagging?

Meer te weten komen over Tagging? Neem dan vooral contact met ons op!

Server-side Tagging Klanten

injectablesbooking logo

Wellicht Ook Interessant