marktplaats adverteren - stuntbed campagne

Marktplaats Adverteren

Marktplaats adverteren is de manier om top posities te bereiken binnen marktplaats. Aan de hand van een uitgedachte strategie, productselectie en automatisering helpen wij bedrijven met succesvol verkopen en adverteren op Martkplaats.

Wat Is Marktplaats Adverteren?

Uit oorsprong is Marktplaats een platform waar je tweedehands producten aanbiedt. Vrijwel alle product categorieën zijn vertegenwoordigd, van televies tot auto’s. Sinds een aantal jaar wordt marktplaats ook veel gebruikt door bedrijven om nieuwe producten aan te bieden. Om als bedrijf succesvol te verkopen is marktplaats adverteren een onmisbare schakel. Dit komt doordat vrijwel alle top posities binnen Marktplaats advertenties zijn.

marktplaats advertentie stuntbed
Marktplaats logo

Waarom Marktplaats Adverteren?

Marktplaats is een platform met een zeer hoge koopintentie. Consumenten komen ernaar toe om gericht op zoek te gaan naar producten. De mindset van deze consumenten is om op een voordelige manier producten te komen. De ervaring van PureDigital is dat producten uit het lage prijssegmenten het ook het best doen op Marktplaats. Heb jij restpartijen, laag geprijsde producten of een flinke kortingsactie? Dan is adverteren op Marktplaats zeer interessant.

Onze Bol.com adverteren aanpak

Onze Marktplaats adverteren aanpak bestaat uit de volgende stappen:

nummer 1

Doelstelling: Het bepalen van de doelstelling van de campagne en bijkomende budgetten.

nummer 2

Productselectie: Het selecteren van de producten op basis van marges, historische resultaten en concurrentie.

nummer 3

Opzet campagnes: Het opzetten van de campagnes en het instellen van de biedingen.

nummer 4

Structurele optimalisatie: Structurele optimalisatie om de doelstellingen te behalen en het resultaat continue te verbeteren.

Naast het realiseren van kwalitatief verkeer naar je website wordt onze Marktplaats adverteren aanpak standaard aangevuld met advies over landingspagina’s. Zo sturen we niet alleen kwalitatief verkeer naar je website, maar zorgen we er ook voor dat dit verkeer gaat converteren.

Marktplaats Adverteren Uitbesteden

De consultants van PureDigital hebben ruime ervaring met Marktplaats adverteren. We hebben en doen dit succesvol binnen diverse branches. Benieuwd naar de voordelen van onze Marktplaats adverteren aanpak? Download onze whitepaper of neem contact op!

Puredigital logo

Vragen Over Marktplaats Adverteren?

Meer te weten komen over adverteren op marketplaces? Vraag een training aan of neem contact met ons op!

Marktplaats Adverteren Klanten

Stuntbed logo