Google Ads Advanced Training - €595

In de advanced training leer je hoe je een Google Ads account optimaliseert, waarom Microsoft Ads van meerwaarde is en geavanceerde advertentiestrategieën in Google Ads. Zodat jij het best mogelijke resultaat kan halen uit een Google Ads campagne.

Dit trainingspakket omvat:

  • Een voorafgaand telefonisch kennismakingsgesprek om de training af te stemmen op jouw behoeften
  • Een certificaat van voltooiing na de training
  • Een 30 minuten durende consultancy call na de training om eventuele vragen te beantwoorden

Trainingsinhoud & Doelen

Waar gaat de training over?

Tijdens de training behandelen we hoe je een Google Ads account optimaliseert, waarom Microsoft Ads van meerwaarde is en hoe je hier weinig tijd aan kwijt bent, hoe je experimenten draait in Google Ads en andere geavanceerde functionaliteiten binnen Google Ads.

Wat kan je na de training?

Na de training ben je in staat om zelf het maximale uit een Google Ads campagne te halen. Je weet wat belangrijk is qua optimalisatie en hebt ervaren hoe je dit structureel kan toepassen.

Voor wie is de training geschikt?

De training is geschikt voor marketeers die al ervaring hebben met Google Ads campagnes. Ook sluit het perfect aan op cursisten die al eerder de Google Ads basis training hebben gedaan.

google ads logo

Planning Trainingsdag

nummer 1

Aankomst trainingslocatie in Leiden

De training zal plaatsvinden op ons kantoor in Leiden, er kan gratis geparkeerd worden op ons parkeerdek en het is slechts 5 minuten lopen vanaf Leiden Centraal station. De koffie en thee staan bij aankomst voor je klaar, het enige wat je hoeft mee te nemen is een goed functionerende laptop met de Google Ads Editor erop geïnstalleerd en toegang tot een Google Ads en Microsoft Ads account.

nummer 2

Deel 1 – Microsoft Ads & Optimaliseren van campagnes

Het eerste deel van de training gaat over de meerwaarde van Microsoft Ads, hoe je dit zo goed mogelijk instelt en gaan we in op de verschillende manieren hoe je een zoekmachine adverteren campagne optimaliseert.

nummer 3

De lunch

Halverwege de trainingsdag zullen we een lunch verzorgen. We zorgen voor verse drankjes en de lekkerste broodjes van Leiden. 

nummer 4

Deel 2 – Geavanceerde strategieën 

In het tweede gedeelte van de training behandelen we diverse geavanceerde strategieën. Zo behandelen we de aanpak van een branded campagne, waarom experimenten van belang zijn, welke biedstrategie bij jouw situatie het beste past en hoe Auto Applied Recommendations (AAR) kunnen helpen bij de hygiëne van het account.

Trainingsruimte

Ons kantoor heeft diverse trainingsruimtes. De Google Ads advanced training zal altijd in een kleine groep plaatsvinden van maximaal 6 deelnemers. Bij een training op maat beschikken we ook over ruimtes tot maximaal 40 personen. Liever een training op locatie? Dat kan uiteraard ook!

Jeoren Witteman

Over de trainer

De Google Ads advanced training wordt gegeven door Jeroen Witteman. In zijn ruim 8 jaar lange Google Ads loopbaan heeft hij bij diverse grote online marketing bureaus gewerkt en meer dan 200 bedrijven geholpen met Google Ads campagnes. Hij heeft ervaring in vrijwel alle branches en zowel met kleinschalige als grootschalige campagnes. Tegenwoordig is hij eigenaar van PureDigital en helpt hij nog dagelijks bedrijven met het maximaliseren van resultaat uit Google Ads campagnes.

Inschrijven voor de Google Ads advanced training - €595

De Google Ads advanced training valt te volgen voor €595 per persoon excl. BTW. Betaling zal achteraf plaatsvinden per factuur. Meld je aan via het formulier en we nemen contact met je op om de training door te spreken!

Trainings Data

28 mei 2024 – 9:00 – 15:00

Vragen Over Online Marketing Trainingen?

Meer te weten komen over online marketing trainingen? Vraag een training aan of neem contact met ons op!