Google Shopping Training

Wil jij meer halen uit Google Shopping? Of wil je gaan starten met adverteren op Google Shopping maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is onze Google Ads Shopping training wat je nodig hebt. Vooraf stemmen we af wat jouw leerdoelen zijn en op basis daarvan kijken we welke training hier het beste op aansluit. Met als doel dat je na de Google Shopping training zelfstandig een productfeed kan optimaliseren, een Google Shopping campagne kan opzetten, beheren en optimaliseren. 

Dit trainingspakket omvat:

  • Een voorafgaand telefonisch kennismakingsgesprek om de training af te stemmen op jouw behoeften
  • Een certificaat van voltooiing na de training
  • Een 30 minuten durende consultancy call na de training om eventuele vragen te beantwoorden
Trainingsruimte Online Marketing
google shopping antilope outdoor

Een Google Shopping Training Bij PureDigital

Bij PureDigital bieden we Google Shopping trainingen voor elke doelgroep. Of je nu net komt kijken en de basis principes van Google Shopping onder de knie wilt krijgen, of als je al jaren ervaring hebt en een opfris training wilt hebben. Daarnaast bieden we zowel 1-op-1 trainingen als groepstrainingen aan, dit kan op locatie in heel Europa maar ook op ons eigen kantoor in Leiden (maximaal 40 personen). Al onze Google Shopping trainingen bestaan uit een combinatie van theorie en praktijk opdrachten. Dit is de manier om niet alleen kennis over te dragen maar ook om dit direct toe te passen.  

Waarom Een Google Shopping Training Bij PureDigital

Google Shopping is voor e-commerce bedrijven het online advertentiekanaal om resultaat te boeken. De uitdaging van Google Shopping is dat het snel veranderd, veel verborgen instellingen heeft en je goed moet weten wat je doet om niet budget te verspillen. Daarnaast wordt feed optimalisatie steeds belangrijker doordat de campagne opzet in Google Ads steeds verder geautomatiseerd wordt. Met onze jarenlange ervaring in Google Shopping, Performance Max en trainingen zijn wij de specialist in Google Shopping trainingen. 

google shopping logo

Google Shopping Trainingen

nummer 1

Google Shopping Basic Training

In de Google Shopping basic training behandelen we hoe je een productfeed geschikt maakt voor Google Shopping. Om vervolgens alle instellingen in het Google Merchant Center door te lopen. Daarna gaan we gezamenlijk een Google Shopping campagne opzetten in Google Ads. Hiermee is het ideaal voor iemand die net begonnen is met Google Shopping of binnenkort wilt starten. De training zal 4 tot 6 uur duren, dit hangt af van de specifieke leerdoelen.

nummer 2

Google Shopping Advanced Training

In de Google Shopping advanced training behandelen we meer geavanceerde instellingen. Zo behandelen we wanneer je moet kiezen voor reguliere shopping campagnes en wanneer voor de meer geautomatiseerde vorm Performance Max. Daarna gaan we het hebben over de optimale campagne structuur en de keuze om te sturen op omzet of winst. Ook behandelen we hoe je na livegang een Google Shopping kan optimaliseren. Met als doel dat jij als ervaren Google Shopping specialist (nog) meer uit je campagnes kan halen. De training zal 4 tot 6 uur duren, dit hangt af van de specifieke leerdoelen.

nummer 3

Google Shopping Training Op Maat

Binnen onze basic en advanced training is er ruimte voor enige flexibiliteit qua inhoud. Mocht je zeer specifieke wensen hebben, of een training die aansluit bij de behoeften van meerdere collega’s, dan bieden we een training die we volledig op maat gaan maken. Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we de behoefte in kaart en doen we een voorstel voor een Google Shopping training op maat.

Vragen Over Een Google Shopping Training?

Download onze whitepaper of neem contact met ons op!

Wellicht Ook Interessant