CRO Heatmap Onlinekunstgrasshop.nl

Redesign

De enige manier om op een betrouwbare manier optimalisaties op een website te valideren is via een A/B test. Daarom staat A/B testen centraal in onze conversie optimalisatie aanpak. We hebben hierbij ervaring met diverse A/B test tools en kunnen alles zelf uitvoeren of werken binnen bestaande teams.

Wat Is Een Redesign?

Een website redesign is het proces waarbij een bestaande website opnieuw wordt ontworpen en bijgewerkt om functionaliteiten en de gebruikerservaring te verbeteren. Vaak worden redesigns doorgevoerd zonder enige data onderbouwing. De consequentie hiervan kan zijn dat de belangrijkste website metrics verslechteren. Met als gevolg dat je minder omzet of leads binnenhaalt. Bij PureDigital helpen we bedrijven om op een datagedreven manier een redesign door te voeren. Dit doen we door de belangrijkste componenten te valideren via A/B testen en/of een usability test. Zodat het redesign gevalideerd wordt voordat het wordt doorgevoerd. Met als resultaat geen daling in de belangrijkste website metrics. 

A/B test - Control en Variant

Waarom Een Redesign?

Er zijn diverse redenen waarom een redesign interessant of nodig is. Dit kan te maken hebben met het feit dat de website sterk verouderd is en niet meer aansluit bij hedendaagse klantbehoeften. Ook zien we regelmatig dat redesigns worden gedaan om de website om te zetten naar de nieuwe huisstijl. Wat de reden van een redesign ook is, het is cruciaal om het te valideren voordat het wordt doorgevoerd. De ervaren conversie optimalisatie specialisten helpen je hier graag bij.

Onze Redesign Aanpak

Onze redesign aanpak bestaat uit de volgende stappen:

nummer 1

Elementen Redesign: Bepalen welke elementen veranderd worden in het redesign.

nummer 2

Validatie strategie: Het uitwerken van hoe en wanneer we de losse elementen willen valideren (A/B testen, tijd over tijd of via een usability test).

nummer 3

Validatie: Het valideren van de elementen.

nummer 4

Analyse na doorvoeren redesign: Het analyseren van het effect na het doorvoeren van het redesign.

Een redesign traject kan worden uitgevoerd als een losse opdracht, maar ook als onderdeel van onze conversie optimalisatie dienstverlening. Door het te combineren met onze conversie optimalisatie dienstverlening is het mogelijk om na het redesign verder te gaan met het optimaliseren van de website.

Redesign Uitbesteden

Vanuit PureDigital hebben we veel ervaring met redesign trajecten binnen diverse branches. We weten als geen ander hoe we nieuwe elementen moeten valideren en in welke volgorde. Benieuwd naar de voordelen van onze redesign aanpak? Download onze whitepaper over conversie optimalisatie of neem contact op!

Puredigital logo

Vragen over CRO Redesign?

Meer te weten komen over conversie optimalisatie? Download onze whitepaper of neem contact met ons op!

Conversie Optimalisatie Klanten

Wellicht Ook Interessant