linkedin advertentie puredigital

LinkedIn Adverteren

Onze LinkedIn adverteren aanpak is volledig gefocust op het behalen van jouw doelstelling. Op basis van de doelstelling kiezen we de juiste campagnevorm, doelgroepen en advertenties. Om zoveel mogelijk impact te maken met het beschikbare mediabudget.

Wat Is LinkedIn Adverteren?

Adverteren op LinkedIn zorgt voor extra zichtbaarheid op dit zakelijke platform. Adverteren op LinkedIn kan met display afbeeldingen en videos. Op het moment dat je adverteert op LinkedIn kan je op verschillende plekken binnen het platform zichtbaar worden. Het platform is zeer geschikt voor bedrijven die zich richten op bedrijven. Dit komt doordat het een zakelijk social media platform is en dat LinkedIn heel veel informatie heeft over een persoon. Deze informatie kan je gebruiken om heel specifiek te targeten op bedrijven, functieprofielen of zelfs vaardigheden.

linkedin advertentie backend
Linkedin logo

Waarom Adverteren Op LinkedIn

LinkedIn is vrijwel het enige platform waarbij je heel nauwkeurig kan targeten op een zakelijke doelgroep. Dit maakt het een van de meest interessante kanalen voor B2B partijen. De hogere klikprijzen t.o.v. Facebook en Instagram komen in ruil voor zeer nauwkeurige targeting. Om het maximale te halen uit LinkedIn is adverteren essentieel. Zo ben je niet afhankelijk van organische zichtbaarheid maar kan je maximaal schalen op dit zakelijke platform.

Linkedin Adverteren Aanpak

Onze LinkedIn adverteren aanpak kenmerkt zich door focus op doelstellingen en een data-driven aanpak. Grofweg, bestaat de aanpak uit de volgende stappen:

nummer 1

Bepalen doelstelling: het bepalen van de doelstelling en de juiste campagnevorm(en).

nummer 2

Meetbaarheid website: het doormeten van de belangrijkste conversiepunten op de website.

nummer 3

Doelgroepstrategie: het selecteren van de juiste doelgroepen voor maximale relevantie.

nummer 4

Campagne opzet: het opzetten van de campagnes.

nummer 5

Evaluatie: het evalueren van de resultaten, waarbij we bijsturen op basis van de doelstelling.

Naast het realiseren van kwalitatief verkeer naar je website wordt onze LinkedIn Ads aanpak standaard aangevuld met advies over landingspagina’s. Zo sturen we niet alleen kwalitatief verkeer naar je website, maar zorgen we er ook voor dat dit verkeer gaat converteren.

LinkedIn Adverteren Uitbesteden

Het voordeel van LinkedIn Ads is dat je het vrij eenvoudig kan uitbesteden aan PureDigital. We kunnen alles uit handen nemen, van het schrijven van advertentieteksten tot het maken van beeldmateriaal. Uiteraard betrekken we, waar gewenst, de klant bij het hele process om gezamenlijk het maximale resultaat te behalen. Ook (meer) resultaat behalen uit LinkedIn adverteren? Vraag dan snel een gratis expert sessie aan met een van onze consultants!

Puredigital logo

Vragen Over LinkedIn Adverteren?

Meer te weten komen over Linkedin Adverteren? Vraag een gratis expert sessie aan of neem contact met ons op!

Linkedin Adverteren Klanten

dematrading ai logo
injectablesbooking logo
Onlinekunstgrasshop logo
rappr logo
DRB group logo

Wellicht Ook Interessant