Facebook Ads Training

Wil jij meer halen uit Facebook Ads? Of wil je gaan starten met adverteren op Facebook Ads maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is onze Facebook Ads training wat je nodig hebt. Vooraf stemmen we af wat jouw leerdoelen zijn en op basis daarvan kijken we welke training hier het beste op aansluit. Met als doel dat jij als specialist een Facebook Ads campagne kan opzetten en beheren, of dat je als manager een marketing bureau beter kan aansturen.

Trainingsruimte Online Marketing
Stuntbed facebook advertentie

Een Facebook Ads Training Bij PureDigital

Bij PureDigital bieden we Facebook Ads trainingen voor elke doelgroep. Of je nu net komt kijken en de basis principes van Facebook Ads onder de knie wilt krijgen, of als je al jaren ervaring hebt en een opfris training wilt hebben. Daarnaast bieden we zowel 1-op-1 trainingen als groepstrainingen aan, dit kan op locatie in heel Europa maar ook op ons eigen kantoor in Leiden (maximaal 40 personen). Al onze Facebook Ads trainingen bestaan uit een combinatie van theorie en praktijk opdrachten. Dit is de manier om niet alleen kennis over te dragen maar ook om dit direct toe te passen.

Waarom Een Facebook Ads Training Bij PureDigital

Facebook Ads heeft een gigantisch bereik in Nederland en daarbuiten. Daarnaast weet Facebook heel veel over hun gebruikers, waardoor je zeer gericht kan targeten. Ook biedt het platform campagnetypes aan voor elke doelstelling, of dit nu bekendheid, verkeer of conversie is. Dit maakt het platform voor vrijwel elk bedrijf zeer geschikt om in te zetten. Met onze jarenlange ervaring in Facebook adverteren, Instagram adverteren en trainingen zijn wij de specialist in Facebook Ads trainingen.

Facebook logo

Facebook Ads Trainingen

nummer 1

Facebook Ads Basic Training

In de Facebook Ads basic training behandelen we de basis principes van Facebook Ads. Zo bespreken we welke campagnetype aansluit bij welke doelgroep, hoe je doelgroepen aanmaakt, welke advertentievormen er zijn en hoe je campagne live zet. Tijdens de training zullen we gezamenlijk een campagne gaan opzetten. Hiermee is het ideaal voor iemand die net begonnen is met Facebook Ads of binnenkort wilt starten. De training zal 4 tot 6 uur duren, dit hangt af van de specifieke leerdoelen.

nummer 2

Facebook Ads Advanced Training

In de Facebook Ads advanced training behandelen we meer geavanceerde instellingen. Zo behandelen we hoe je een Facebook Ads campagne optimaliseert. Wat de meerwaarde is van het opzetten van experimenten en hoe je dit doet. Daarnaast zullen we uitgebreid behandelen wat de uitdagingen zijn met meetbaarheid op dit platform, en hoe je dit zo goed mogelijk kan inrichten. Met als doel dat jij als ervaren Facebook Ads specialist (nog) meer uit je campagnes kan halen. De training zal 4 tot 6 uur duren, dit hangt af van de specifieke leerdoelen.

nummer 3

Facebook Ads training op maat

Binnen onze basic en advanced training is er ruimte voor enige flexibiliteit qua inhoud. Mocht je zeer specifieke wensen hebben, of een training die aansluit bij de behoeften van meerdere collega’s, dan bieden we een training die we volledig op maat gaan maken. Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we de behoefte in kaart en doen we een voorstel voor een Facebook Ads training op maat.

Vragen Over Een Facebook Ads Training?

Download onze whitepaper of neem contact met ons op!

Wellicht Ook Interessant