Facebook Ads Basis Training - €595

In de basis training leer je alle basis principes van adverteren op Facebook en Instagram. Met als doel dat je zelfstandig een uitstekende campagne kan opzetten.

Dit trainingspakket omvat:

  • Een voorafgaand telefonisch kennismakingsgesprek om de training af te stemmen op jouw behoeften
  • Een certificaat van voltooiing na de training
  • Een 30 minuten durende consultancy call na de training om eventuele vragen te beantwoorden

Trainingsinhoud & Doelen

Waar gaat de training over?

Tijdens de training gaan we alle basis principes van Facebook Ads af. Van het kiezen van de juiste campagnevorm, het selecteren van doelgroepen tot het maken van converterende advertenties. Tijdens de training zullen we stapsgewijs op basis van theorie en praktijk een campagne gaan opzetten.

Wat kan je na de training?

Na de training begrijp je de basis principes van Facebook Ads. Ben je in staat om zelfstandig campagnes op te zetten en weet je in de basis waar je op moet letten als je campagne live staat.

Voor wie is de training geschikt?

De training is zeer geschikt voor beginnende marketeers die nog weinig ervaring hebben met adverteren binnen Facebook en Instagram. Ook is het geschikt voor ondernemers die zelf Facebook Ads campagnes willen draaien maar die dit nog nooit gedaan hebben. Heb je al meer ervaring met Facebook Ads? Dan past een maatwerk training beter bij je.

Facebook logo

Planning Trainingsdag

nummer 1

Aankomst trainingslocatie in Leiden

De training zal plaatsvinden op ons kantoor in Leiden, er kan gratis geparkeerd worden op ons parkeerdek en het is slechts 5 minuten lopen vanaf Leiden Centraal station. De koffie en thee staan bij aankomst voor je klaar, het enige wat je hoeft mee te nemen is een goed functionerende laptop en toegang tot een Facebook Ads account.

nummer 2

Deel 1 – Strategie, campagne vormen en doelgroepen

Het eerste deel van de training gaat over het kiezen van de juiste strategie, welke campagne vormen hier het beste op aansluiten en het selecteren van de juiste doelgroepen.

nummer 3

De lunch

Halverwege de trainingsdag zullen we een lunch verzorgen. We zorgen voor verse drankjes en de lekkerste broodjes van Leiden. 

nummer 4

Deel 2 –Advertenties, attributie en optimalisatie

In het tweede gedeelte van de training behandelen we hoe je relevante advertenties schrijft. Daarnaast behandelen we wat attributie is en hoe dit werkt binnen Facebook Ads. Ook leer je hoe je in Google Analytics 4 goed kan analyseren wat het resultaat vanuit Facebook Ads is. Vervolgens sluiten we af met de basis optimalisatie die van belang is voor het beheren van Facebook Ads campagnes.

Trainingsruimte

Ons kantoor heeft diverse trainingsruimtes. De Facebook Ads basis training zal altijd in een kleine groep plaatsvinden van maximaal 6 deelnemers. Bij een training op maat beschikken we ook over ruimtes tot maximaal 40 personen. Liever een training op locatie? Dat kan uiteraard ook!

Daimy Pronnk

Over de trainer

De Facebook Ads Training wordt geleid door Daimy Pronk, een expert in social media advertising met een passie voor het maximaliseren van advertentieprestaties op het Facebook-platform. Daimy heeft zich snel bewezen als een betrouwbare bron van kennis en begeleiding, met een scherp oog voor de nieuwste trends en strategieën binnen Facebook-advertenties. Met haar ervaring heeft ze al tientallen bedrijven geholpen in een breed scala aan branches. 

Inschrijven voor de Facebook Ads basis training - €595

De Facebook Ads basis training valt te volgen voor €595 per persoon excl. BTW. Betaling zal achteraf plaatsvinden per factuur. Meld je aan via het formulier en we nemen contact met je op om de training door te spreken!

Trainings Data

16 mei 2024 – 9:00 – 15:00

18 juni 2024 – 9:00 – 15:00

Vragen Over Online Marketing Trainingen?

Meer te weten komen over online marketing trainingen? Vraag een training aan of neem contact met ons op!