SEO Basis Training - €595

Tijdens onze SEO basis training leer je alles over de basis principes van SEO en hoe je zelfstandig aan de slag kan om jouw website naar een hoger niveau te tillen.

Dit trainingspakket omvat:

  • Een voorafgaand telefonisch kennismakingsgesprek om de training af te stemmen op jouw behoeften
  • Een certificaat van voltooiing na de training
  • Een 30 minuten durende consultancy call na de training om eventuele vragen te beantwoorden

Trainingsinhoud & Doelen

Waar gaat de training over?

Tijdens de training gaan we alle basis principes van SEO af. Van het uitvoeren van een zoekwoorden onderzoek, het opzetten van een URL structuur tot aan het optimaliseren van on-page SEO elementen. Tijdens de training zullen we stapsgewijs op basis van theorie en praktijk een zoekwoorden onderzoek uitvoeren en met de input een SEO pagina gaan schrijven en optimaliseren.

Wat kan je na de training?

Na de training begrijp je de basis principes van SEO. Je bent in staat om zelfstandig een zoekwoorden onderzoek uit te voeren en een webpagina SEO te optimaliseren.

Voor wie is de training geschikt?

De training is zeer geschikt voor beginnende marketeers die nog weinig ervaring hebben met SEO. Ook is het geschikt voor ondernemers die zelf hun eigen website willen SEO optimaliseren. Heb je al meer ervaring met SEO? Dan past onze SEO advanced training beter bij je.

SEO artwork

Planning Trainingsdag

nummer 1

Aankomst trainingslocatie in Leiden

De training zal plaatsvinden op ons kantoor in Leiden, er kan gratis geparkeerd worden op ons parkeerdek en het is slechts 5 minuten lopen vanaf Leiden Centraal station. De koffie en thee staan bij aankomst voor je klaar, het enige wat je hoeft mee te nemen is een goed functionerende laptop met Google Chrome als browser. Daarnaast is het volgende wenselijk, dus niet verplicht: 

– Een actief Google Ads account te hebben om hieruit zoekwoorden te kunnen verzamelen voor het zoekwoorden onderzoek. 

– Een website waarmee we aan de slag kunnen.

nummer 2

Deel 1 – Wat is SEO, SEO Trends & Zoekwoorden onderzoek

Het eerste deel van de training gaat over wat SEO is, welke SEO trends spelen er en we behandelen hoe een zoekwoorden onderzoek uitgevoerd wordt. De theorie zal afgewisseld worden met opdrachten die meegenomen gaan worden naar deel 2 van de training.

nummer 3

De lunch

Halverwege de trainingsdag zullen we een lunch verzorgen. We zorgen voor verse drankjes en de lekkerste broodjes van Leiden. 

nummer 4

Deel 2 – On-page SEO elementen, SEO optimaliseren, Resultaat meten.

In het tweede gedeelte van de training behandelen we hoe je de webpagina zelf kan optimaliseren. Daarna gaan we gezamenlijk een SEO pagina opmaken/optimaliseren. De training wordt afgesloten door te kijken naar hoe de resultaten gemeten kunnen worden. Aangezien het uiteindelijk doel is om jouw website te laten groeien op SEO-vlak.

Trainingsruimte

Ons kantoor heeft diverse trainingsruimtes. De SEO basis training zal altijd in een kleine groep plaatsvinden van maximaal 6 deelnemers. Bij een training op maat beschikken we ook over ruimtes tot maximaal 40 personen. Liever een training op locatie? Dat kan uiteraard ook!

Alexander van der Kooij

Over de trainer

De SEO basis training wordt gegeven door Alexander van der Kooij. In zijn ruim 6,5 jaar lange SEO loopbaan heeft hij bij diverse grote online marketing bureaus gewerkt en meer dan 200 bedrijven geholpen met SEO trajecten. Hij heeft ervaring in vrijwel alle branches en zowel met kleinschalige als grootschalige websites. Tegenwoordig is hij eigenaar van PureDigital en helpt hij nog dagelijks bedrijven met het maximaliseren van resultaat uit SEO.

Inschrijven voor de SEO basis training - €595

De SEO basis training valt te volgen voor €595 per persoon excl. BTW. Betaling zal achteraf plaatsvinden per factuur. Meld je aan via het formulier en we nemen contact met je op om de training door te spreken!

Trainings Data

23 mei 2024 – 9:00 – 15:00

11 juli 2024 – 9:00 – 15:00

Vragen Over Online Marketing Trainingen?

Meer te weten komen over online marketing trainingen? Vraag een training aan of neem contact met ons op!