Ekademe facebook advertentie

Social Media Marketing

Onze social media marketing aanpak focust zich op adverteren. Aan de hand van advertenties helpen we bedrijven groeien op social media, met het binnenhalen van websiteverkeer of het realiseren van conversies.

Onze Social Media Marketing Diensten

Wat Is Social Media Marketing?

Social media marketing gaat over het promoten van een bedrijf via social media. Een voorbeeld van bekende social media platformen zijn Facebook, Instagram, LinkedIn en Tiktok. Aan de hand van een doordachte social media marketing strategie helpen wij bedrijven groeien in volgers, websiteverkeer en conversie.

Stuntbed facebook advertentie
linkedin advertentie backend

Waarom Social Media Marketing?

Social media platformen zijn groot, maar ook zeer competitief. Het alleen plaatsen van content gaat er niet voor zorgen dat je bedrijf bekendheid krijgt op een platform. Daarom is een doordachte social media marketing strategie nodig om op lange termijn groei te realiseren. PureDigital helpt bedrijven groeien op social media. Benieuwd naar hoe wij dit doen? Lees dan onze whitepaper over Facebook adverteren.

Onze Social Media Marketing Aanpak

Onze aanpak bestaat uit de volgende stappen:

nummer 1

Doelstelling: Het bepalen van de doelstelling van de campagne en bijkomende budgetten.

nummer 2

Selectie kanalen: Op basis van de doelstelling van de klant kijken we naar welke kanalen het meest geschikt zijn om in te zetten.

nummer 3

Opzet campagnes: Het opzetten van de campagnes.

nummer 4

Structurele optimalisatie: Structurele optimalisatie om de doelstellingen te behalen en het resultaat continue te verbeteren.

Onze aanpak heeft zich bewezen bij meerdere klanten, in diverse branches. Zowel uitvoerend als strategisch helpen wij organisaties om succes te behalen op social media platformen.

Social Media Uitbesteden

Het voordeel van social media marketing is dat je het vrij eenvoudig kan uitbesteden aan PureDigital. We kunnen alles uit handen nemen, van het schrijven van advertentieteksten tot het maken van beeldmateriaal. Uiteraard betrekken we, waar gewenst, de klant bij het hele proces om gezamenlijk het maximale resultaat te behalen. Benieuwd naar de voordelen van onze aanpak? Download dan de whitepaper over Facebook adverteren of neem contact met ons op.
Puredigital logo

Vragen Over Social Media Marketing?

Meer te weten komen over social media marketing? Download onze whitepaper of neem contact met ons op!

Social Media Marketing Klanten

injectablesbooking logo
Stuntbed logo
ekademe logo
redstone logo
leonidas logo

Wellicht Ook Interessant