antilope outdoor google ads

Google Adverteren

Binnen onze Google adverteren aanpak focussen we ons op de input die we geven aan de machine learning van Google Ads. Met als resultaat rendabele campagnes en maximale impact op de doelstellingen van onze klanten.

Wat Is Google Adverteren?

Google adverteren gaat over de betaalde vermeldingen binnen de zoekmachine Google. Dit zijn de vermeldingen die het meest prominent zijn, waardoor er heel veel op geklikt wordt. Wereldwijd is Google de grootste zoekmachine, in Nederland is het marktaandeel 93,83%. Adverteren op Google kan met elk budget, dit maakt het interessant voor vrijwel elk bedrijf in Nederland en daarbuiten.

Performance max campagne stuntbed
injectablesbooking advertentie

Waarom Google Adverteren?

Google adverteren is een performance kanaal. Dit houdt in dat het goed meetbaar is wat elke geïnvesteerde euro oplevert en dat je hier ook goed op kan sturen. Dit maakt adverteren op Google een zeer interessant kanaal om leads en omzet binnen te halen. Onze aanpak is volledig gefocust op het rendabel inzetten van advertenties op Google. Op het moment dat we rendabel adverteren kunnen we de campagnes verder opschalen om zoveel mogelijk omzet of leads te behalen. 

Onze Google Adverteren Aanpak

Onze Google adverteren aanpak bestaat uit de volgende stappen:

nummer 1

Doelstelling: Het bepalen van de doelstelling van de campagnes en bijkomende budgetten.

nummer 2

Zoekwoorden onderzoek: Op basis van een zoekwoordenonderzoek bepalen we de focus zoekwoorden en structuur van de campagnes.

nummer 3

Opzet campagnes: Het opzetten van de campagnes, waarbij we zelf de advertenties schrijven.

nummer 4

Structurele optimalisatie: Structurele optimalisatie om de doelstellingen te behalen en het resultaat continue te verbeteren.

Naast het realiseren van kwalitatief verkeer naar je website wordt onze Google adverteren aanpak standaard aangevuld met advies over landingspagina’s. Zo sturen we niet alleen kwalitatief verkeer naar je website, maar zorgen we er ook voor dat dit verkeer gaat converteren.

Google Adverteren Specialist

Onze Google adverteren specialisten hebben jarenlange ervaring in complexe Google adverteren campagnes. Wij weten hoe we de perfecte set-up doen en hoe we campagnes maximaal kunnen opschalen. Dit maakt PureDigital het Google adverteren bureau dat jouw bedrijf verder helpt groeien. Direct onze toegevoegde waarde ervaren? Vraag dan vrijblijvend een zoekmachine adverteren scan aan!

Puredigital logo

Vragen Over Google Adverteren?

Meer te weten komen over adverteren op Google? Download onze whitepaper of neem contact met ons op!

Google adverteren klanten

Frites atelier logo
Stuntbed logo
Verzekeringvooruwbedrijf.nl logo
Onlinekunstgrasshop logo
Foryougifts logo
Antilopeoutdoor logo
redstone logo
Oils & Nuts logo

Wellicht Ook Interessant