Conversie Optimalisatie Training

Heb jij veel website verkeer maar geen klanten? Of draai je al mee in een conversie optimalisatie team maar heb je het idee dat het proces niet goed loopt? Dan is onze conversie optimalisatie training wat je nodig hebt. Vooraf stemmen we af wat jouw leerdoelen zijn en op basis daarvan kijken we welke training hier het beste op aansluit. Met als doel dat je kan starten met conversie optimalisatie of juist meer gaat behalen uit je huidige conversie optimalisatie proces.

Dit trainingspakket omvat:

  • Een voorafgaand telefonisch kennismakingsgesprek om de training af te stemmen op jouw behoeften
  • Een certificaat van voltooiing na de training
  • Een 30 minuten durende consultancy call na de training om eventuele vragen te beantwoorden
Trainingsruimte Online Marketing

CRO Trainingen

nummer 1

Conversie optimalisatie basic training – €595

In de conversie optimalisatie basic training gaan we in op het volledige conversie optimalisatie proces. Zo behandelen we hoe je kwalitatief en kwantitatief onderzoek kan doen, hoe je op basis van data komt tot optimalisaties, hoe je A/B testen prioriteert en een roadmap maakt en hoe je A/B test kan analyseren en rapporteren. Tijdens de training zullen we zowel theorie als praktijkopdrachten behandelen. Met als doel dat je zelfstandig een CRO proces kan opzetten en beheren. De conversie optimalisatie basic training duurt 8 uur en wordt gegeven bij ons op kantoor in Leiden of op locatie.

nummer 2

Conversie Optimalisatie Advanced Training

In de conversie optimalisatie advanced training behandelen we hoe je het maximale behaald uit een CRO proces. Bij deze training gaan we uit van een basis kennis in CRO en al ervaring in het opzetten en beheren van een CRO proces. De training zal een korte uitleg geven over het CRO proces en uitleggen hoe je dit optimaal kan uitdragen binnen een organisatie. Om vervolgens verder in te duiken op statistiek en psychologie. De training zal 4 tot 6 uur duren, dit hangt af van de specifieke leerdoelen.

nummer 3

Conversie Optimalisatie Training Op Maat

Binnen onze basic en advanced training is er ruimte voor enige flexibiliteit qua inhoud. Mocht je zeer specifieke wensen hebben, of een training die aansluit bij de behoeften van meerdere collega’s, dan bieden we een training die we volledig op maat gaan maken. Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we de behoefte in kaart en doen we een voorstel voor een conversie optimalisatie training op maat.

A/B test CRO

Een Conversie Optimalisatie Training Bij PureDigital

Bij PureDigital bieden we conversie optimalisatie trainingen voor elke doelgroep. Of je nu nog nooit iets hebt gedaan met conversie optimalisatie of al jaren in een conversie optimalisatie team werkt. Daarnaast bieden we zowel 1-op-1 trainingen als groepstrainingen aan, dit kan op locatie in heel Europa maar ook op ons eigen kantoor in Leiden (maximaal 40 personen). Al onze conversie optimalisatie trainingen bestaan uit een combinatie van theorie en praktijk opdrachten. Dit is de manier om niet alleen kennis over te dragen maar ook om dit direct toe te passen.

Waarom Een Conversie Optimalisatie Training Bij PureDigital

Conversie optimalisatie is cruciaal om alles uit je website te halen. Bij veel bedrijven zien we dat er gigantische budgetten worden besteedt aan adverteren, maar dat er weinig tot geen aandacht gaat naar het optimaliseren van de website. Laat staan dat aanpassingen op de website worden gevalideerd. De uitdaging van conversie optimalisatie zit in het neerzetten van een goed optimalisatie proces en het optimaal benutten van alle onderzoeksbronnen die beschikbaar zijn. Met onze jarenlange ervaring in conversie optimalisatie en trainingen zijn wij de specialist in conversie optimalisatie trainingen.

tobbi pro eyetracking cro

Vragen Over Een CRO training?

Download onze whitepaper of neem contact met ons op!

Wellicht Ook Interessant