SEO Advanced Training - €595

In de advanced trainingen leer je meer over de belangrijkste technische aspecten van SEO. Met als doel dat je zelfstandig de website op technisch vlak kan optimaliseren.

Dit trainingspakket omvat:

  • Een voorafgaand telefonisch kennismakingsgesprek om de training af te stemmen op jouw behoeften
  • Een certificaat van voltooiing na de training
  • Een 30 minuten durende consultancy call na de training om eventuele vragen te beantwoorden

Trainingsinhoud & Doelen

Waar gaat de training over?

Tijdens de training duiken we in het algoritme van Google. Hoe crawlt en indexeert Google jouw website en hoe kan je de daarvoor optimaliseren. Tijdens de training zullen gaan we stapsgewijs op basis van theorie en praktijk een SEO scan uitvoeren om vervolgens je website te optimaliseren voor Google.

Wat kan je na de training?

Na de training begrijp je hoe Google werkt en hoe je een website technisch kan optimaliseren. Je bent in staat om een SEO analyse uit te voeren en de bevindingen hieruit op te lossen op je eigen website.

Voor wie is de training geschikt?

De training is zeer geschikt voor marketeers die nieuwsgierig zijn hoe Google werkt en graag de stappen leert ontdekken hoe een website technisch geoptimaliseerd dient te worden. Beschik jij al over deze kennis maar ben je toch op zoek naar meer informatie over SEO? Dan past onze SEO maatwerk training beter bij je.

SEO artwork

Planning Trainingsdag

nummer 1

Aankomst trainingslocatie in Leiden

De training zal plaatsvinden op ons kantoor in Leiden, er kan gratis geparkeerd worden op ons parkeerdek en het is slechts 5 minuten lopen vanaf Leiden Centraal station. De koffie en thee staan bij aankomst voor je klaar, het enige wat je hoeft mee te nemen is een goed functionerende laptop met Screaming Frog erop geïnstalleerd en toegang tot een Google Search Console account.

nummer 2

Deel 1 – Hoe werkt de zoekmachine, SEO Technische elementen

Het eerste deel van de training gaat over hoe de zoekmachine werkt en we behandelen diverse technische elementen. Waarbij we de theorie afwisselen met kleine analyse opdrachten.

nummer 3

De lunch

Halverwege de trainingsdag zullen we een lunch verzorgen. We zorgen voor verse drankjes en de lekkerste broodjes van Leiden. 

nummer 4

Deel 2 – Wat houdt E-E-A-T in, de analyse, starten met het optimaliseren van de website.

In het tweede gedeelte van de training behandelen we inhoudelijk wat E-E-A-T inhoudt. Vervolgens gaan we verder met analyseren van je website. Daarna beginnen we met het belangrijkste: het maken van een plan van aanpak om de website te optimaliseren. Met als doel dat we tijdens de training dit in grote lijnen hebben geanalyseerd en het werkdocument klaar staat om vervolgens mee aan de slag te gaan.

Trainingsruimte

Ons kantoor heeft diverse trainingsruimtes. De SEO advanced training zal altijd in een kleine groep plaatsvinden van maximaal 6 deelnemers. Bij een training op maat beschikken we ook over ruimtes tot maximaal 40 personen. Liever een training op locatie? Dat kan uiteraard ook!

Alexander van der Kooij

Over de trainer

De SEO basis training wordt gegeven door Alexander van der Kooij. In zijn ruim 6,5 jaar lange SEO loopbaan heeft hij bij diverse grote online marketing bureaus gewerkt en meer dan 200 bedrijven geholpen met SEO trajecten. Hij heeft ervaring in vrijwel alle branches en zowel met kleinschalige als grootschalige websites. Tegenwoordig is hij eigenaar van PureDigital en helpt hij nog dagelijks bedrijven met het maximaliseren van resultaat uit SEO.

Inschrijven voor de SEO Advanced training - €595

De SEO advanced training valt te volgen voor €595 per persoon excl. BTW. Betaling zal achteraf plaatsvinden per factuur. Meld je aan via het formulier en we nemen contact met je op om de training door te spreken!

Trainings Data

6 juni 2024 – 9:00 – 15:00

Vragen Over Online Marketing Trainingen?

Meer te weten komen over online marketing trainingen? Vraag een training aan of neem contact met ons op!