Zoekmachine optimalisatie verzekeringvoorbedrijven

SEO Techniek

De techniek van de website kan ervoor zorgen dat zoekmachines problemen ervaren bij het crawlen en indexeren van de website. Met als gevolg een beperkte zichtbaarheid binnen diverse zoekmachines. Binnen onze SEO techniek dienstverlening brengen we problemen in kaart en helpen we met het doorvoeren van verbeteringen. Met als doel om groei te realiseren vanuit organische kanalen.

Wat Is Een SEO Techniek?

SEO techniek bevat een breed scala aan elementen die van invloed zijn op je organische posities binnen zoekmachines. Denk hierbij aan de toegankelijkheid van je website voor crawlers. Hoe goed zoekmachines de semantische waarde van je pagina begrijpen. Pagina’s die doorlinken naar niet bestaande pagina’s (404 error) en nog veel meer technische punten. Al deze punten gecombineerd vallen onder SEO techniek. Een zeer belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. 
bedrijfsverlichting webpagina
Oils&Nuts website

Waarom SEO techniek optimalisatie?

Op het moment dat de techniek van je website niet op orde is, zullen zoekmachines nooit de volledige waarde van je website erkennen. Daarnaast kan het ook invloed hebben op de gebruikerservaring op de website. Heb je bijvoorbeeld veel interne links die doorverwijzen naar niet bestaande pagina’s, dan kan dat een reden zijn voor websitebezoekers om je website te verlaten. Kortom, het optimaliseren van je SEO techniek is cruciaal als je organisch wilt groeien via zoekmachines.

Onze SEO techniek aanpak

Onze SEO techniek aanpak bestaat uit de volgende stappen:

nummer 1

Technische analyse: Het uitvoeren van een grootschalige technische analyse waarbij we alle knelpunten van de website in kaart brengen.

nummer 2

Effort & Gain: Het bepalen van de prioriteit van de technische optimalisaties.

nummer 3

Optimalisatie briefings: Het uitwerken van diverse technische briefings waarbij we zeer gedetailleerd advies geven over hoe bepaalde optimalisaties doorgevoerd dienen te worden. Voor kleinere websites die WordPress gebruiken, voeren we dit volledig zelfstandig door.

nummer 4

Structurele optimalisatie: Het structureel ondersteunen in het adviseren, uitvoeren en evalueren van technische optimalisaties.

Onze SEO techniek dienstverlening zit standaard verwerkt in onze zoekmachine optimalisatie aanpak. Het is ook mogelijk om het als los traject af te nemen, waarbij we op basis van een technische analyse een doorlopend advies traject aangaan. Daarnaast combineren we SEO techniek vaak met het optimaliseren van de website snelheid. Ook wel Web Performance Optimization (WPO) genoemd. Met als resultaat een website die SEO technisch goed functioneert en ook erg snel is.

SEO Techniek Uitbesteden

Technische SEO optimalisaties zijn een van de meest complexe SEO optimalisaties die er zijn. Een hoog kennisniveau van diverse content management systemen en frameworks is nodig om hier een goed advies in uit te brengen. Bij PureDigital bezitten we deze kennis en hebben we veel ervaring met het samenwerken met development partijen. Benieuwd naar de voordelen van onze SEO techniek aanpak? Download dan onze whitepaper of neem contact op!

Puredigital logo

Vragen over SEO Techniek?

Meer te weten komen over SEO? Download onze whitepaper of neem contact met ons op!

SEO Techniek Klanten

Antilopeoutdoor logo

SEO Gerelateerde Artikelen

Redirects, de complete handleiding

Redirects, de complete handleiding

Redirects, de complete handleiding Redirects zijn een belangrijk onderdeel van websitebeheer en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Ze stellen website-eigenaren in staat om…
Marktonderzoek: Online Aankopen

Marktonderzoek: Online Aankopen

De ontwikkelingen van de online markt De afgelopen jaren hebben we een enorme verschuiving gezien in de manier waarop consumenten…
Google Marketing Live - De Toekomst Van Adverteren

Google Marketing Live - De Toekomst Van Adverteren

Google Marketing Live – De Toekomst Van Adverteren Tijdens het jaarlijkse event Google Marketing Live houdt Google hun partners op…
ChatGPT en SEO: zo kan jij het inzetten

ChatGPT en SEO: zo kan jij het inzetten

ChatGPT en SEO: zo kan jij het inzetten Je wordt overspoeld met berichten over de AI-tool ChatGPT. Van bedreiging voor…

Wellicht Ook Interessant