Ekademe Instagram advertentie

Instagram Adverteren

Onze Instagram adverteren aanpakt kenmerkt zich door het continue testen van doelgroepen en advertenties. Om zo maximale impact te maken op jouw doelstelling, of dit nu bekendheid, verkeer of conversie is.

Wat Is Instagram Adverteren?

Het behalen van zichtbaarheid op platformen zoals Instagram is een uitdaging. Als je impact wilt maken ontkom je er niet aan om te gaan adverteren. Of je wilt werken aan naamsbekendheid, merk associates of omzet, Instagram adverteren heeft voor elke doelstelling een interessante campagnevorm. De consultants van PureDigital zijn Instagram gecertificeerd en adviseren en ondersteunen bij de meest complexe Instagram adverteren campagnes.

instagram logo
Ekademe facebook advertentie

Waarom Instagram Adverteren?

Het behalen van zichtbaarheid op Instagram is een uitdaging. Als je impact wilt maken ontkom je er niet aan om te gaan adverteren. Via Instagram adverteren is het mogelijk om zowel op Instagram als Facebook te adverteren. Of je wilt werken aan naamsbekendheid, merk associates of omzet, Instagram adverteren heeft voor elke doelstelling een interessante campagnevorm. De consultants van PureDigital zijn Instagram gecertificeerd en adviseren en ondersteunen bij de meest complexe Instagram adverteren campagnes.

Onze Instagram Adverteren Aanpak

Onze Instagram adverteren aanpak bestaat uit de volgende stappen:

nummer 1

Bepalen doelstelling: Het bepalen van de doelstelling en de juiste campagnevorm(en).

nummer 2

Meetbaarheid website: Het doormeten van de belangrijkste conversiepunten op de website.

nummer 3

Doelgroepstrategie: Het selecteren van de juiste doelgroepen voor maximale relevantie.

nummer 4

Campagne opzet: Het opzetten van de campagnes waarbij we met een top-down of bottom-up campagne structuur werken afhankelijk van de doelstelling van de klant.

nummer 5

Optimalisatie via validatie: Het optimaliseren van campagnes, met de focus op experimenten om aanpassingen eerst te valideren en daarna pas volledig door te voeren.

nummer 6

Evaluatie: Het evalueren van de resultaten, waarbij we bijsturen op basis van de doelstelling.

Naast het realiseren van kwalitatief verkeer naar je website wordt onze Instagram adverteren aanpak standaard aangevuld met advies over landingspagina’s. Zo sturen we niet alleen kwalitatief verkeer naar je website, maar zorgen we er ook voor dat dit verkeer gaat converteren.

Instagram Adverteren Uitbesteden

Het voordeel van Instagram adverteren is dat je het vrij eenvoudig kan uitbesteden aan PureDigital. We kunnen alles uit handen nemen, van het schrijven van advertentieteksten tot het maken van beeldmateriaal. Uiteraard betrekken we, waar gewenst, de klant bij het hele proces om gezamenlijk het maximale resultaat te behalen. Benieuwd naar de voordelen van onze Instagram adverteren aanpak? Download onze whitepaper of neem contact op!

Puredigital logo

Vragen over Conversie Optimalisatie?

Meer te weten komen over Conversie Optimalisatie? Download dan onze whitepaper of neem contact met ons op!

Instagram Adverteren Klanten

injectablesbooking logo
Stuntbed logo
ekademe logo
redstone logo
leonidas logo

Wellicht Ook Interessant