Stuntbed facebook advertentie

Facebook Adverteren

Onze Facebook adverteren aanpakt kenmerkt zich door het continue testen van doelgroepen en advertenties. Om zo maximale impact te maken op jouw doelstelling, of dit nu bekendheid, verkeer of conversie is.

Wat Is Facebook Adverteren?

Het behalen van zichtbaarheid op platformen zoals Facebook en Instagram is een uitdaging. Als je impact wilt maken ontkom je er niet aan om te gaan adverteren. Via Facebook adverteren is het mogelijk om zowel op Instagram als Facebook te adverteren. Of je wilt werken aan naamsbekendheid, merk associates of omzet, Facebook adverteren heeft voor elke doelstelling een interessante campagnevorm. De consultants van PureDigital zijn Facebook gecertificeerd en adviseren en ondersteunen bij de meest complexe Facebook adverteren campagnes.

Facebook logo
De tandenbleker nederland facebook ad

Waarom Facebook Adverteren?

Adverteren via Facebook is de snelste en doeltreffendste manier om jouw doelgroep te bereiken op Facebook en Instagram. Het voordeel van adverteren is dat je een garantie hebt op het realiseren van bereik, wat bij organische posts niet het geval is. Daarnaast weet Facebook heel veel over zijn gebruikers, waardoor er heel specifiek geadverteerd kan worden op de juiste doelgroep. Ook is het mogelijk om je eigen doelgroepen te bereiken, van volgers van je Facebook/Instagram pagina tot klanten vanuit je CRM. Kortom, het adverteren via Facebook is interessant voor heel veel bedrijven.

Onze Facebook Adverteren Aanpak

Onze Facebook adverteren consultants hebben jarenlange ervaring in de meest complexe Facebook Adverteren campagnes. Onze strategie kenmerkt zich door focus op de doelstelling en een data-driven optimalisatie aanpak. Onze aanpak bestaat uit de volgende stappen:

nummer 1

Bepalen doelstelling: het bepalen van de doelstelling en de juiste campagnevorm(en).

nummer 2

Meetbaarheid website: het doormeten van de belangrijkste conversiepunten op de website.

nummer 3

Doelgroepstrategie: het selecteren van de juiste doelgroepen voor maximale relevantie.

nummer 4

Campagne opzet: het opzetten van de campagnes waarbij we met een top-down of bottom-up campagne structuur werken afhankelijk van de doelstelling van de klant.

nummer 5

Optimalisatie via validatie: het optimaliseren van campagnes, met de focus op experimenten om aanpassingen eerst te valideren en daarna pas volledig door te voeren.

nummer 6

Evaluatie: het evalueren van de resultaten, waarbij we bijsturen op basis van de doelstelling.

Onze aanpak heeft zich bewezen bij meerdere klanten, in diverse branches. Zowel uitvoerend als strategisch helpen wij organisaties om succes te behalen op Facebook en Instagram.

Facebook Adverteren Uitbesteden

Het voordeel van Facebook Adverteren is dat je het vrij eenvoudig kan uitbesteden aan PureDigital. We kunnen alles uit handen nemen, van het schrijven van advertentieteksten tot het maken van beeldmateriaal. Uiteraard betrekken we, waar gewenst, de klant bij het hele proces om gezamenlijk het maximale resultaat te behalen. Benieuwd naar de voordelen van onze Facebook Adverteren aanpak? Download onze whitepaper of neem contact op!

Puredigital logo

Vragen Over Facebook Adverteren?

Meer te weten komen over Facebook adverteren? Vraag een training aan of neem contact met ons op!

Facebook Adverteren Klanten

injectablesbooking logo
leonidas logo
redstone logo
ekademe logo
Stuntbed logo

Wellicht Ook Interessant