digital advertising pure digital

Digitale Strategie

Een gestructureerde en uitgedachte digitale strategie is essentieel om op de lange termijn groei te realiseren. Onze digitale strategie dienstverlening kenmerkt zich door het meedenken in de propositie, doelgroepen en inzet van online kanalen.

Wat is een digitale strategie?

Een digitale strategie bestaat uit verschillende onderdelen, zoals de propositie, doelgroep selectie en inzet van online kanalen. Een goede digitale strategie is de basis om succes te behalen op online kanalen en je website. Onze digital strategie aanpak focust op het gezamenlijk ontwikkelen van een onderscheidende propositie en deze onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroepen op een combinatie van kanalen. 

Google analytics 4
Voortgangsrapportage puredigital

Waarom een digitale strategie?

De online wereld is zeer competitief maar ook erg dynamisch. Een digital strategie geeft handvaten en brengt structuur in digitale marketing. Het zorgt ervoor dat onze klanten de keuzes maken die ervoor zorgen dat ze op korte en lange termijn hun bedrijfsdoelstellingen behalen. Voor bedrijven die grote groeiambities hebben is een digitale strategie onmisbaar. 

Digitale strategie aanpak

Onze aanpak bestaat uit de volgende stappen:

nummer 1

Propositie: Het uitwerken van een onderscheidende (online) propositie.

nummer 2

Doelgroep selectie: Het selecteren van de doelgroepen die op korte en lange termijn de grootste bijdrage gaan leveren aan bedrijfsdoelstellingen.

nummer 3

Inzet kanalen: Het bepalen en inzetten van diverse online kanalen.

nummer 4

Bijsturing & evaluatie: Het op kwartaalbasis evalueren van de strategie en bijsturen waar nodig.

Het bureau voor digitale strategie

Onze ervaren consultants hebben jarenlange ervaring met online marketing in verschillende branches. Op basis van deze expertise helpen we jouw bedrijf groeien aan de hand van een gestructureerde en onderscheidende digitale strategie. Meer weten over onze digitale strategie aanpak? Neem dan gerust contact met ons op!

Puredigital logo

Vragen over een digitale strategie?

Meer te weten komen over een digitale strategie? Download de whitepaper of neem contact met ons op!

Onze digitale strategie klanten

Greenpeace logo
Grimbergen isolatietechniek logo
Antilopeoutdoor logo
Frites atelier logo
Onlinekunstgrasshop logo
ternair logo
injectablesbooking logo
Foryougifts logo

Wellicht Ook Interessant