Zoekmachine optimalisatie verzekeringvoorbedrijven

Web Analytics

Web analytics is cruciaal om de juiste marketing beslissing te maken. Onze web analisten zorgen voor het betrouwbaar verzamelen van data, visualiseren de data aan de hand van dashboards en komen met inzichten en concrete actiepunten.

Wat is Web Analyse?

Web Analyse is de basis voor iedere online dienst. Zonder Web Analyse kunnen wij onze successen niet meten. De dienst geeft inzichten welke kanaal goed/slecht functioneert en waar eventuele kansen liggen binnen het kanaal. 

Zonder data kun je niet weten of er überhaupt resultaat geboekt wordt. Voor ons daarom een extra reden om dit centraal binnen onze dienstverlening te zetten.

 

Tagmanager PureDigital
Google analytics 4

Waarom Web Analyse?

Web analytics is onmisbaar voor elk soort website. Met web analytics krijg je inzicht in de prestaties van je website. Denk hierbij aan hoeveel bezoekers op je website komen, via welke kanalen en wat deze bezoekers doen op je website. Het allerbelangrijkste van web analytics is dat alle KPI’s goed meetbaar zijn, zoals het meten van omzet en ingevulde contact formulieren. Tools zoals Google Tag Manager & Google Analytics maken dit mogelijk. De specialisten van PureDigital helpen bij het meetbaar maken van je website en het analyseren van data, zodat jij de juiste beslissingen kan maken.

Web Analyse Aanpak

De Web analisten van PureDigital hebben jarenlange ervaring. Voor ieder bedrijf dat resultaat wilt boeken online is dit een kanaal welke niet gemist mag worden. Kies jij ook voor onze Web Analyse dienst? Neem dan gerust contact op met een van onze Web analisten!

De Web Analyse aanpak van PureDigital bestaat uit de volgende stappen:

nummer 1

Initialisatie: Het analyseren van de huidige situatie.

nummer 2

Inventariseren: Het bepalen van doelen, KPI’s en te gebruiken tooling/dashboards.

nummer 3

Implementeren: Implementatie tooling, het meetbaar maken van de KPI’s vanuit het meetplan en het visualiseren van de data in een of meerdere dashboards.

nummer 4

Evalueren: Resultaten maandelijks bespreken.

Web Analist

De web analisten van PureDigital starten altijd met de basis, Web Analyse en Tagging. Zonder beide diensten kunnen wij niet starten zonder aantoonbaar resultaat te kunnen boeken. Daarom is zullen wij voor de start van een project altijd de eerste stap van onze aanpak al op ons nemen. Dit zorgt ervoor dat we eerder kunnen starten met het inzetten van performance kanalen. Waar mogelijk automatiseren wij werkzaamheden om jou uiteindelijk tegen de laagst mogelijke investering de best mogelijke online marketing advies te geven.

Puredigital logo

Vragen over web analyse?

 Wij helpen je door zowel Google Tag Manager als Google Analytics te plaatsen en correct in te stellen. Neem contact met ons op en wij adviseren je vrijblijvend over de mogelijkheden!

Web Analyse Klanten

Antilopeoutdoor logo
woolpowerstore logo
barebonesstore logo
lezynestore logo
Foryougifts logo
Onlinekunstgrasshop logo
ternair logo
injectablesbooking logo

Wellicht Ook Interessant