Google Ads Training

Wil jij meer halen uit Google Ads? Of wil je gaan starten met adverteren op Google maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is onze Google Ads training wat je nodig hebt. Vooraf stemmen we af wat jouw leerdoelen zijn en op basis daarvan kijken we welke training hier het beste op aansluit. Met als doel dat je na de Google Ads training zelfstandig verder kan en meer resultaat behaald uit Google Ads campagnes.

Trainingsruimte Online Marketing

Google Ads Trainingen

nummer 1

Google Ads Basic Training – €595

In de Google Ads basic training behandelen we de basisprincipes van Google Ads. We leggen je uit wat het is, wat er mogelijk is, hoe je het beste kan starten en wat je kan optimaliseren. Met als doel dat je zelfstandig een Google Ads campagne kan opzetten en beheren. De training zal zowel theorie als praktijkopdrachten bevatten. Hiermee is het ideaal voor iemand die net begonnen is met Google Ads of binnenkort wilt starten. De training zal 4 tot 6 uur duren, dit hangt af van de specifieke leerdoelen.

nummer 2

Google Ads Advanced Training – €595

In de Google Ads advanced training behandelen we geavanceerde functionaliteiten van Google Ads. Denk hierbij aan een best practice voor account inrichting, het maken van een optimalisatie roadmap, experimenten en de optimale inzet van diverse kanalen. Met als doel dat jij als ervaren Google Ads specialist (nog) meer uit je campagnes kan halen. De training zal 4 tot 6 uur duren, dit hangt af van de specifieke leerdoelen.

nummer 3

Google Ads Training Op Maat

Binnen onze basic en advanced training is er ruimte voor enige flexibiliteit qua inhoud. Mocht je zeer specifieke wensen hebben, of een training die aansluit bij de behoeften van meerdere collega’s, dan bieden we een training die we volledig op maat gaan maken. Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we de behoefte in kaart en doen we een voorstel voor een Google Ads training op maat.

google ads logo

Een Google Ads Training Bij PureDigital

Bij PureDigital bieden we Google Ads trainingen voor elke doelgroep. Of je nu net komt kijken en de basis principes van Google Ads onder de knie wilt krijgen, of als je al jaren ervaring hebt en een opfris training wilt hebben. Daarnaast bieden we zowel 1-op-1 trainingen als groepstrainingen aan, dit kan op locatie in heel Europa maar ook op ons eigen kantoor in Leiden (maximaal 40 personen). Al onze Google Ads trainingen bestaan uit een combinatie van theorie en praktijk opdrachten. Dit is de manier om niet alleen kennis over te dragen maar ook om dit direct toe te passen.

Waarom Een Google Ads Training Bij PureDigital

Google Ads is het online advertentiekanaal om resultaat te boeken. Bij zowel grote als kleine bedrijven zien we dat dit advertentiekanaal de grootste impact maakt op het resultaat. De uitdaging van Google Ads is dat het snel veranderd, veel verborgen instellingen heeft en je goed moet weten wat je doet om niet budget te verspillen. Met onze jarenlange ervaring in zoekmachine adverteren en trainingen zijn wij de specialist in Google Ads trainingen.

digital advertising pure digital

Vragen Over Een Google Ads Training?

Download onze whitepaper of neem contact met ons op!

Wellicht Ook Interessant