Google Ads Basis Training - €595

In de basis training leer je alle basis principes van Google Ads. Met als doel dat je zelfstandig een uitstekende campagne kan opzetten.

Dit trainingspakket omvat:

  • Een voorafgaand telefonisch kennismakingsgesprek om de training af te stemmen op jouw behoeften
  • Een certificaat van voltooiing na de training
  • Een 30 minuten durende consultancy call na de training om eventuele vragen te beantwoorden

Trainingsinhoud & Doelen

Waar gaat de training over?

Tijdens de training gaan we alle basis principes van Google Ads af. Van de selectie van zoekwoorden, het schrijven van geweldige advertenties tot de instellingen van een campagne. Tijdens de training zullen we stapsgewijs op basis van theorie en praktijk vanaf scratch een campagne gaan opzetten.

Wat kan je na de training?

Na de training begrijp je de basis principes van Google Ads. Ben je in staat om zelfstandig campagnes op te zetten en weet je in de basis waar je op moet letten als je campagne live staat.

Voor wie is de training geschikt?

De training is zeer geschikt voor beginnende marketeers die nog weinig ervaring hebben met adverteren binnen Google. Ook is het geschikt voor ondernemers die zelf Google Ads campagnes willen draaien maar die dit nog nooit gedaan hebben. Heb je al meer ervaring met Google Ads? Dan past onze Google Ads advanced training beter bij je.

google ads logo

Planning Trainingsdag

nummer 1

Aankomst trainingslocatie in Leiden

De training zal plaatsvinden op ons kantoor in Leiden, er kan gratis geparkeerd worden op ons parkeerdek en het is slechts 5 minuten lopen vanaf Leiden Centraal station. De koffie en thee staan bij aankomst voor je klaar, het enige wat je hoeft mee te nemen is een goed functionerende laptop met de Google Ads Editor erop geïnstalleerd en toegang tot een Google Ads account.

nummer 2

Deel 1 – Doelstelling, Zoekwoorden & Google Ads editor 

Het eerste deel van de training gaat over wat zoekmachine adverteren is, het formuleren van een concrete doelstelling voor campagnes en het doen van een uitgebreid zoekwoorden onderzoek. Waarbij we dit in bulk importeren om zeer snel grootschalig campagnes te kunnen opzetten.

nummer 3

De lunch

Halverwege de trainingsdag zullen we een lunch verzorgen. We zorgen voor verse drankjes en de lekkerste broodjes van Leiden. 

nummer 4

Deel 2 – Advertenties, extensies & campagne instellingen

In het tweede gedeelte van de training behandelen we hoe je relevante advertenties schrijft, wat het belang is van extensies, welke je toevoegt en spreken we de campagne instellingen door. Met als doel dat we tijdens de training dit volledig kunnen opzetten zodat een campagne klaar staat voor live gang.

Trainingsruimte

Ons kantoor heeft diverse trainingsruimtes. De Google Ads basis training zal altijd in een kleine groep plaatsvinden van maximaal 6 deelnemers. Bij een training op maat beschikken we ook over ruimtes tot maximaal 40 personen. Liever een training op locatie? Dat kan uiteraard ook!

Jeoren Witteman

Over de trainer

De Google Ads basis training wordt gegeven door Jeroen Witteman. In zijn ruim 8 jaar lange Google Ads loopbaan heeft hij bij diverse grote online marketing bureaus gewerkt en meer dan 200 bedrijven geholpen met Google Ads campagnes. Hij heeft ervaring in vrijwel alle branches en zowel met kleinschalige als grootschalige campagnes. Tegenwoordig is hij eigenaar van PureDigital en helpt hij nog dagelijks bedrijven met het maximaliseren van resultaat uit Google Ads campagnes.

Inschrijven voor de Google Ads basis training - €595

De Google Ads basis training valt te volgen voor €595 per persoon excl. BTW. Betaling zal achteraf plaatsvinden per factuur. Meld je aan via het formulier en we nemen contact met je op om de training door te spreken!

Trainings Data

25 juni 2024 – 9:00 – 15:00

Vragen Over Online Marketing Trainingen?

Meer te weten komen over online marketing trainingen? Vraag een training aan of neem contact met ons op!