CRO Basis Training - €595

In de CRO basis training leer je alle basis principes van conversie optimalisatie. Met als doel dat je zelfstandig onderzoek kan doen naar gedrag op je website om meer resultaat te behalen.

Trainingsinhoud & Doelen

Waar gaat de training over?

Tijdens de training gaan we in over wat CRO is, en bespreken we stap voor stap het CRO proces. De meeste nadruk hierbij ligt op de onderzoeksfase. Waarbij we tijdens de training diverse analyses doen via Google Analytics 4 en Hotjar of Microsoft Clarity.

Wat kan je na de training?

Na de training begrijp je het belang van conversie optimalisatie, ben je bekend met een toepasbaar CRO proces, en begrijp je het belang van onderzoek doen en validatie van aanpassingen aan een website of app. Kortom, je bent in staat om je website of app op een datagedreven manier te optimaliseren.

Voor wie is de training geschikt?

De training is zeer geschikt voor marketeers die willen starten met conversie optimalisatie maar hier nog weinig ervaring in hebben. Maar ook hele teams die verantwoordelijk zijn voor de website vanuit verschillende functies, zoals developers, designers en product owners.

Planning Trainingsdag

nummer 1

Aankomst trainingslocatie in Leiden

De training zal plaatsvinden op ons kantoor in Leiden, er kan gratis geparkeerd worden op ons parkeerdek en het is slechts 5 minuten lopen vanaf Leiden Centraal station. De koffie en thee staan bij aankomst voor je klaar, het enige wat je hoeft mee te nemen is een goed functionerende laptop toegang tot Google Analytics 4, een werkend Hotjar of Microsoft Clarity (gratis) account.

nummer 2

Deel 1 – Het belang van CRO, het CRO proces en onderzoek

Het eerste deel van de training gaat over het belang van CRO, het CRO proces dat toepasbaar is voor elk bedrijf en een start met de onderzoeksfase.

nummer 3

De lunch

Halverwege de trainingsdag zullen we een lunch verzorgen. We zorgen voor verse drankjes en de lekkerste broodjes van Leiden. 

nummer 4

Deel 2 – Meer onderzoek, hypotheses & Roadmap en meer

In het tweede gedeelte van de training behandelen we de overige onderzoeksbronnen, kijken we verder naar hypotheses, het maken van een roadmap, en de benodigdheden om te A/B testen.

Trainingsruimte

Ons kantoor heeft diverse trainingsruimtes. De CRO basis training zal altijd in een kleine groep plaatsvinden van maximaal 6 deelnemers. Bij een training op maat beschikken we ook over ruimtes tot maximaal 40 personen. Liever een training op locatie? Dat kan uiteraard ook!

Jeoren Witteman

Over de trainer

De CRO basis training wordt gegeven door Jeroen Witteman. In zijn ruim 8 jaar lange loopbaan heeft hij bij diverse grote online marketing bureaus gewerkt en tientallen bedrijven geholpen bij het optimaliseren van hun website. Hij heeft ervaring in vrijwel alle branches en CRO uitgevoerd voor websites die heel veel data hebben maar ook websites met beperkte mogelijkheden tot A/B testen. Tegenwoordig is hij eigenaar van PureDigital en helpt hij nog dagelijks bedrijven met het verbeteren van hun website.

Inschrijven voor de CRO basis training - €595

De CRO basis training valt te volgen voor €595 per persoon excl. BTW. Betaling zal achteraf plaatsvinden per factuur. Meld je aan via het formulier en we nemen contact met je op om de training door te spreken!

Trainings Data

29 mei 2024 – 9:00 – 15:00

Vragen Over Online Marketing Trainingen?

Meer te weten komen over online marketing trainingen? Vraag een training aan of neem contact met ons op!