Google Analytics 4 Basis Training - - €595

In de GA4 basis training leer je alle basis principes van Google Analytics 4. Met als doel dat je zelfstandig je weg weet te vinden in Google Analytics 4 en diverse analyses kan doen.

Dit trainingspakket omvat:

  • Een voorafgaand telefonisch kennismakingsgesprek om de training af te stemmen op jouw behoeften
  • Een certificaat van voltooiing na de training
  • Een 30 minuten durende consultancy call na de training om eventuele vragen te beantwoorden

Trainingsinhoud & Doelen

Waar gaat de training over?

Tijdens de training gaan we alle basis principes van Google Analytics 4 af. Zo bespreken we het verschil tussen metrics en dimensies, de standaard rapporten, secundaire dimensies, custom reports en attributie.

Wat kan je na de training?

Na de training begrijp je hoe Google Analytics 4 werkt. ben je in staat om zelfstandig vraagstukken terug te brengen tot metrics en dimensies, om vervolgens diverse analyses te kunnen doen in Google Analytics 4.

Voor wie is de training geschikt?

De training is zeer geschikt voor marketeers en ondernemers die weinig ervaring hebben met Google Analytics 4. Maar wel de ambitie hebben om zelfstandig analyses te kunnen doen.

google analytics logo

Planning Trainingsdag

nummer 1

Aankomst trainingslocatie in Leiden

De training zal plaatsvinden op ons kantoor in Leiden, er kan gratis geparkeerd worden op ons parkeerdek en het is slechts 5 minuten lopen vanaf Leiden Centraal station. De koffie en thee staan bij aankomst voor je klaar, het enige wat je hoeft mee te nemen is een goed functionerende laptop en toegang tot een Google Analytics 4 account.

nummer 2

Deel 1 – Over Web Analytics, Metrics & Dimensies en meer

Het eerste deel van de training gaat over wat web analytics is, het verschil tussen metrics en dimensies, de standaard rapporteren die beschikbaar zijn in Google Analytics 4 en de waarde van secundaire dimensies en segmenten.

nummer 3

De lunch

Halverwege de trainingsdag zullen we een lunch verzorgen. We zorgen voor verse drankjes en de lekkerste broodjes van Leiden. 

nummer 4

Deel 2 – Custom reports, attributie en GA4 checklist

In het tweede gedeelte van de training behandelen we diverse custom reports die van belang zijn voor je website, wat attributie is en hoe dit werkt in Google Analytics 4 en eindigen we met een checklist voor een optimale inrichting van je account.

Trainingsruimte

Ons kantoor heeft diverse trainingsruimtes. De Google analytics training zal altijd in een kleine groep plaatsvinden van maximaal 6 deelnemers. Bij een training op maat beschikken we ook over ruimtes tot maximaal 40 personen. Liever een training op locatie? Dat kan uiteraard ook!

Richard Hage

Over de trainer

De Google Analytics basis training wordt gegeven door Richard Hage. Hij is de data lead van PureDigital en heeft een achtergrond in de IT en het onderwijs. Al sinds de introductie van Google Analytics 4 is Richard druk bezig met implementaties en diverse data analyses. Nieuwe innovatie binnen Google Analytics 4? Richard weet het als eerst en test het direct bij diverse klanten. Dit maakt Richard de best mogelijke trainer voor de Google Analytics 4 basis training.

Inschrijven voor de Google Analytics basis training (€595)

De Google Analytics basis training valt te volgen voor €595 per persoon excl. BTW. Betaling zal achteraf plaatsvinden per factuur. Meld je aan via het formulier en we nemen contact met je op om de training door te spreken!

Trainings Data

23 mei 2024 – 9:00 – 15:00
27 juni 2024 – 9:00 – 15:00

Vragen Over Online Marketing Trainingen?

Meer te weten komen over online marketing trainingen? Vraag een training aan of neem contact met ons op!