085 060 05 54 info@puredigital.nl

Online Marketing Trainingen

Een online marketing Masterclass?

De beste online marketing trainingen vind je bij PureDigital. Onze trainers hebben jarenlange ervaring in het geven van online marketing trainingen aan professionals. Dit hebben we gedaan voor freelancers, MKB en corporate bedrijven in Nederland en daarbuiten. Onze marketing trainingen kenmerken zich door een combinatie van theorie en praktijk, met als doel om jou verder te helpen met je online marketing uitdagingen. Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende trainingen, zowel standaard als op maat op basis van jouw behoefte. Bekijk hier al onze online marketing trainingen:

Conversie Optimalisatie

Google Ads (SEA) Training

Zelf een Google Ads campagne beheren? Of meer achtergrond informatie opdoen om beter strategische keuzes te kunnen maken? Kies dan voor onze Google Ads training!

Conversie Optimalisatie

Google Shopping Training

Wil jij een optimale productfeed hebben voor Google Shopping? Of wil je weten hoe je het beste Google Shopping campagnes kan opzetten? Meld je dan aan voor onze Google Shopping training!

Conversie Optimalisatie
A/B testen
Google Analytics

Google Analytics Training

Zelfstandig een analyse kunnen doen van de bijdrage van elk online marketing kanaal? Of beter begrijpen hoe je data kan segmenteren? Schrijf je dan in voor onze Google Analytics training!

Google Analytics

SEO Training

Beter online vindbaar worden in zoekmachines? Of wil je zelfstandig een Google Mijn Bedrijf account opzetten? Dan is een SEO training voor jou de beste optie!

Conversie Optimalisatie
Puredigital Logo
Google Analytics

CRO Training

Je website verbeteren om meer klanten binnen te halen? Of leren hoe je kwantitatief of kwalitatief onderzoek kan doen om je doelgroep beter te begrijpen? Kies voor onze CRO training en je leert het allemaal!

Google Analytics

Facebook Ads training

Zelf een Facebook of Instagram campagne opzetten en beheren? Leren hoe je tot de beste doelgroep targeting komt? Dit leer je allemaal tijdens onze Facebook Ads campagne!

facebook logo
facebook logo
Google Analytics

LinkedIn training

Heb je een zakelijke doelgroep? Dan is LinkedIn een onmisbaar kanaal om in te zetten. Tijdens onze LinkedIn training leer je alles over de opties om te adverteren en organisch vindbaar te zijn. Contacteer ons voor de mogelijkheden!

Google Analytics

Training op maat

Staat je training hier niet bij? Neem dan vooral contact met ons op voor de overige trainingen die we aanbieden.

Puredigital Logo
Puredigital Logo

Online Marketing Training Projecten

fruitzaamgiftsicon
fruitzaamgiftsicon
fruitzaamgiftsicon

OOK GROEIEN VIA ONLINE MARKETING?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

PureDigitalLogoWhite

PureDigital

085 060 05 54
info@puredigital.nl

Schipholweg 103
2316 XC Leiden

Rijnzichtweg 125
2342 AZ Oegstgeest

Chopinsingel 46
2402 EL Alphen a/d Rijn