085 060 05 54 info@puredigital.nl

LinkedIn Adverteren

Wat is LinkedIn Adverteren?

LinkedIn is een zeer interessant kanaal als je een zakelijke doelgroep hebt. Het adverteren op LinkedIn is de manier om jouw doelgroep te bereiken. Of je nou wilt werken aan naamsbekendheid, merk associates of leads, LinkedIn Ads heeft voor elke doelstelling een interessante campagnevorm. De consultants van PureDigital zijn LinkedIn gecertificeerd en adviseren en ondersteunen bij de meest complexe LinkedIn campagnes.

Conversie Optimalisatie

LinkedIn adverteren kosten

De kosten van LinkedIn adverteren zijn vaak hoger als je het vergelijkt met adverteren in zoekmachines of adverteren op Facebook. Het voordeel is echter dat je heel specifiek kan targeten op bijvoorbeeld branches, functies of zelfs bedrijven. Dit maakt LinkedIn adverteren onmisbaar voor elke B2B partij. Het afrekenmodel van LinkedIn is gebaseerd op de campagnedoelstelling die je kiest. Dit kan per klik zijn of per weergave. De LinkedIn Ads specialisten van PureDigital zullen je altijd hierin adviseren en het maximale uit het LinkedIn Ads budget halen.

Conversie Optimalisatie

LinkedIn adverteren aanpak

Onze LinkedIn adverteren strategie kenmerkt zich door focus op doelstellingen en een data-driven aanpak. Grofweg, bestaat de aanpak uit de volgende stappen:

  1. Bepalen doelstelling: het bepalen van de doelstelling en de juiste campagnevorm(en).
  2. Meetbaarheid website: het doormeten van de belangrijkste conversiepunten op de website, waarbij we een balans op zoeken tussen privacy en meetbaarheid.
  3. Doelgroepstrategie: het selecteren van de juiste doelgroepen voor maximale relevantie.
  4. Campagne opzet: het opzetten van de campagnes waarbij we focussen op een “trechter” aanpak, waarbij campagnes elkaar opvolgen.
  5. Evaluatie: het evalueren van de resultaten, waarbij we bijsturen op basis van de doelstelling.

Onze aanpak heeft zich bewezen bij meerdere klanten, in diverse branches. Zowel uitvoerend als strategisch helpen wij organisaties om succes te behalen op LinkedIn.

Puredigital Logo

LinkedIn adverteren uitbesteden

Het voordeel van LinkedIn Ads is dat je het vrij eenvoudig kan uitbesteden aan PureDigital. We kunnen alles uit handen nemen, van het schrijven tot advertentieteksten tot het maken van beeldmateriaal. Uiteraard betrekken we, waar gewenst, de klant bij het hele process om gezamenlijk het maximale resultaat te behalen. Ook (meer) resultaat behalen uit LinkedIn adverteren? Vraag dan snel een gratis expert sessie aan met een van onze consultants!

Puredigital Logo

Linkedin Advertising Projecten

fruitzaamgiftsicon
fruitzaamgiftsicon
fruitzaamgiftsicon

OOK GROEIEN VIA ONLINE MARKETING?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

PureDigitalLogoWhite

PureDigital

085 060 05 54
info@puredigital.nl

Schipholweg 103
2316 XC Leiden

Rijnzichtweg 125
2342 AZ Oegstgeest

Chopinsingel 46
2402 EL Alphen a/d Rijn